«Λίμνη» ο εθνικός δρόμος στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 12/01/2017 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/01/2017 10:45
Σε… «λίμνη» έχει μετατραπεί τμήμα του εθνικού δρόμου Κυπαρισσίας – Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας Κυπαρισσίας και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με δυσκολία. Από την έντονη βροχόπτωση, τα νερά μέσα από τα παρακείμενα χωράφια -και επειδή χάνδακας απορροής ουσιαστικά δεν υπάρχει - καταλήγουν στο οδόστρωμα, με συνέπεια να έχει πλημμυρίσει ο τόπος.
Στο σημείο αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που από τη βροχή προκαλούνται προβλήματα, ωστόσο δεν έχει γίνει κάτι είτε από την Περιφέρεια είτε από το Δήμο Τριφυλίας για να διανοιχτεί – ή καθαριστεί εάν, υποτίθεται, υπάρχει – χάνδακας, ούτε και έχουν γίνει τεχνικά έργα για την παροχέτευση των όμβριων υδάτων.
Ακόμη και με μικρότερης έντασης βροχή προκαλούνται προβλήματα με τα νερά στον εθνικό δρόμο. Δεν πρέπει, επιτέλους, κάποια στιγμή οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να παρέμβουν, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα και να μην κινδυνεύουν οχήματα και επιβαίνοντες σε αυτά;
Η.Γ.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις