Απολαύστε τον Αύγουστο

Πρώτη Δημοσίευση: 10/08/2017 09:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/08/2017 09:03
Εάν είστε από εκείνους που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας, τότε μην κάνετε σχέδια για το Σεπτέμβριο ή για τον υπόλοιπο καιρό. Γιατί; Γιατί πλέον δε θα υπάρχουμε. Ο κόσμος τελειώνει στο τέλος του μήνα. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή τη θεωρία, που μάλιστα φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής, ο μυθικός πλανήτης Χ ή αλλιώς Νίμπιρου θα συγκρουστεί με τη Γη και θα την καταστρέψει. Αυτή η θεωρία συνδέεται και με την ολική έκλειψη που θα γίνει στην Αμερική στις 21 Αυγούστου. 
Α, επίσης, για να μην το ξεχάσουμε, στη θεωρία εμπλέκεται η Βίβλος, γιατί φυσικά μία αποκάλυψη δε θα ήταν πραγματική αποκάλυψη εάν δεν ήταν και βιβλική. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε ένας... ειδικός στην Daily star, «η έκλειψη στις 21 Αυγούστου συνδέεται με την προφητεία του Ησαΐα, ο οποίος μίλησε για το μαύρο φεγγάρι». 
Άμα το λένε οι ειδικοί, εμείς τι μπορούμε να πούμε; Περάστε απλά όσο καλύτερα μπορείτε τον Αύγουστο... 
Α.Π. 
 Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις