Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τα δύο σκυλιά Κάνε Κόρσο

Πρώτη Δημοσίευση: 19/05/2017 10:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/05/2017 10:34
Απορρίφθηκαν χθες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει πολίτης για να μη θανατωθούν τα δύο σκυλιά Κάνε Κόρσο που το Μάρτιο επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά γυναίκα που περπατούσε στην οδό Ηρώων.
Ειδικότερα, το δικαστήριο έκρινε ότι ο πολίτης δεν έχει έννομο συμφέρον για την έκδοση προσωρινής διαταγής και τη συζήτηση ασφαλιστικών μέτρων.
Υπενθυμίζεται ότι με τα ασφαλιστικά μέτρα ο πολίτης ζητούσε να τηρηθούν όσα προβλέπει ο νόμος, με σκοπό  αυτά τα δύο σκυλιά να μη θανατωθούν, εφόσον δε συντρέχει κανένας λόγος, καθώς είναι υγιή.
Β.Β.
 


Σχόλια

Τα ασφαλιστικά μέτρα ΔΕΝ απορρίφθηκαν. Αφού ορίστηκε δικάσιμο για 27 Ιουνίου 2017. Απορρίφθηκε όμως η προσωρινή διαταγή για το λόγο που αναφέρετε, μάλλον γιατί δεν υπήρχε στο δικόγραφο τεκμηρίωση του εννόμου συμφέροντος.

Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις