Η Αλειφέρη «αδειάζει» Κατσίβελα για τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος

Πρώτη Δημοσίευση: 18/05/2017 18:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2017 18:43
Με τον πλέον επίσημο τρόπο η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «Θάρρους» σχετικά με τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, των οποίων η μελέτη είναι έτοιμη, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις της!
Απέχουν, λοιπόν, της αληθείας όσα δήλωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, σχετικά με τα δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος στη Χριστιανούπολη, για τα οποία είπε ότι ακόμα συντάσσονται οι μελέτες, αφού η μελέτη των αρδευτικών δικτύων, ολοκληρωμένη και πλήρης, έχει παραληφθεί αρμοδίως από το ΥΠΑΑΤ εδώ και ένα χρόνο, από τον Απρίλιο του 2016!

Η κα Αλειφέρη τόνισε σχετικά: «Θέλω να επαναβεβαιώσω το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μα και του ίδιου του περιφερειάρχη, που το παρακολουθεί προσωπικά, για τα αρδευτικά δίκτυα του Φιλιατρινού φράγματος! Όπως γνωρίζουμε, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί πλήρως, άρα αυτό που μένει είναι το επόμενο διάστημα να γίνει η ένταξη του έργου, προκειμένου αυτή, πραγματικά, η δυναμική περιοχή να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτό το μεγάλο έργο και να της δώσει άλλες προοπτικές και δυνατότητες…»!

Του Ηλία ΓιαννόπουλουΠροσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις