Στηρίζουν την υποψηφιότητα του Μ. Μάκαρη οι Οικολόγοι Πράσινοι

Πρώτη Δημοσίευση: 05/03/2014 20:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/03/2014 20:19
Μία ακόμη κομματική στήριξη στην υποψηφιότητα του Μ. Μάκαρη ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα. Με ανακοίνωσή του το κόμμα των Οικολόγων Πρασίνων δηλώνει ότι υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα, διότι πληροί πολλούς από τους όρους για έναν καλύτερο Δήμο Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η πολιτική κίνηση Μεσσηνίας των Οικολόγων Πρασίνων, με άμεσο-δημοκρατικές διαδικασίες και μετά από διαβούλευση μεταξύ των μελών της, αποφάσισε να υποστηρίξει στο Δήμο Καλαμάτας την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Μανόλη Μάκαρη.
Η προτίμησή μας σε νέα και άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, καθώς και η συνδικαλιστική, αλλά κυρίως η κοινωνική του δράση, μέτρησαν θετικά στην απόφασή μας. Στηρίζουμε τον κ. Μάκαρη με μόνο αντάλλαγμα να εργαστεί, εφόσον εκλεγεί, για να γίνει ο Δήμος μας βιώσιμος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του». 
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις