Περιφέρειες :: Πελοπόννησος

23/09/2017 - 14:14
Οι συλλήψεις 19 αγωνιστών με την κατηγορία της παρακώλυσης συναγωνισμού στο Άργος να μην αποτελέσουν το προοίμιο της στάσης των διωκτικών Αρχών στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων. Ο απίθανος και ετεροχρονισμένος τρόπος που έγιναν οι συλλήψεις έχουν εξοργίσει τους πολίτες της Αργολίδας, γιατί οι διωκόμενοι ειρηνικά διαμαρτύρονταν... Διαβάστε περισσότερα...
21/09/2017 - 17:14
Νέα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Τρίπολη, με αρκετά θέματα που αφορούν στη Μεσσηνία. Πρόκειται για την τρίτη συνεδρίαση του Σώματος κατά τις τελευταίες δέκα ημέρες.
Η συνεδρίαση έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει στις 4.00 το απόγευμα και αρχικά θα συζητηθούν επερωτήσεις περιφερειακών συμβούλων... Διαβάστε περισσότερα...
21/09/2017 - 08:21
Ξεκίνησε χθες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η μετακόμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών από το μισθωμένο κτήριο που βρίσκεται στη μαρίνα Καλαμάτας, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Η δε μετακόμιση θα ολοκληρωθεί πλήρως στις 9 Οκτωβρίου.
 
Μετακόμιση
Χθες το μεσημέρι ξεκίνησε η μεταφορά του... Διαβάστε περισσότερα...
19/09/2017 - 19:05
«Κομβικός ο γεωστρατηγικός ρόλος της Πελοποννήσου για την προσέλκυση επενδύσεων»
 
Τον κομβικό γεωστρατηγικό ρόλο της Πελοποννήσου και την κρίσιμη θέση της στη Μεσόγειο ανέδειξε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια ξενάγησης χθες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Wurth στο Kunzelsau της Γερμανίας,... Διαβάστε περισσότερα...
18/09/2017 - 08:09
Τα έβαλε με Δήμους και αντιπολίτευση που δεν βοήθησαν
 
«Χωρίς την Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα υπήρχε μεταφορά μαθητών», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη προχθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το θέμα αυτό.
Η συζήτηση έγινε μετά από αίτημα των παρατάξεων της... Διαβάστε περισσότερα...
15/09/2017 - 18:34
Ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.
Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 3.00... Διαβάστε περισσότερα...
14/09/2017 - 20:36
Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι οι περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» να απαντήσουν στο «τελεσίγραφο» Τατούλη, αν προτίθενται να συνεχίσουν να στηρίζουν τις επιλογές, τις αποφάσεις και την πολιτική του και να είναι υποψήφιοι το 2019 μαζί του στις περιφερειακές εκλογές.
Ουσιαστικά, με όσα έχουν προηγηθεί, τη... Διαβάστε περισσότερα...
14/09/2017 - 19:21
Ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ, όπως ανακοίνωσε χθες η τοπική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ενώ στα όσα είπε δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι αιχμές για «πατερούληδες» και για αυτούς που θέλουν να έχουν «πολιτική παρουσία ή προσωπικά οφέλη».
Αν και αρχικά είπε ότι δε θέλει να δώσει συνέχεια στις εντάσεις, συνέχισε λέγοντας ότι «ο... Διαβάστε περισσότερα...
14/09/2017 - 09:28
Το πλήρες χρονοδιάγραμμα μετακόμισης της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών από το μισθωμένο κτήριο που βρίσκεται τώρα στη μαρίνα Καλαμάτας στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου η αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη.
Η μετακόμιση θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί πλήρως στις 9... Διαβάστε περισσότερα...
13/09/2017 - 20:59
«Τα 13 Αναπτυξιακά Συνέδρια, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση των Περιφερειαρχών της Ελλάδας με τον Πρωθυπουργό της χώρας, στόχο έχουν τη διαμόρφωση της αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας ανά Περιφέρεια και προϋποθέτουν τη θεσμική συνεργασία μεταξύ φορέων της Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης.
Με έκπληξη είδαμε την προσπάθεια κομματικοποίησης του... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες