Ειδήσεις :: Πολιτική :: Ανεξάρτητοι Έλληνες

25/10/2016 - 19:19
Ήταν 12 Σεπτεμβρίου, όταν ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της Μητρόπολης να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες συνδημότες μας.
Όπως είχε τονίσει τότε, η τοπική Εκκλησία ανέλαβε την πρωτοβουλία, αφού διέκρινε αδιαφορία από τις Τοπικές Αρχές στο όλο θέμα.
Τελικά, τα λόγια του μητροπολίτη δε φαίνεται να «... Διαβάστε περισσότερα...
03/06/2016 - 15:04
Ανακοίνωση ΥΠΕΘΑ για την λειτουργία στρατοπέδων

Βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και στο πλαίσιο αυτής εξετάζεται ο εξορθολογισμός και ο τρόπος λειτουργίας στρατοπέδων σε όλη την Επικράτεια.

Όσον αφορά την Καλαμάτα, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό για τη λειτουργία του... Διαβάστε περισσότερα...
24/05/2016 - 19:53
Εγκληματική και αντισυνταγματική χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος τη ρύθμιση για αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά. Η παραπάνω δήλωση του υπουργού Αμυνας έγινε στη Σύρο, όπου βρέθηκε για το σύμφωνο συναντίληψης και συνεργασίας για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στην Βάρη. Την παραίτηση του υπουργού ζητά... Διαβάστε περισσότερα...
13/04/2016 - 11:09
Στο μείζον ζήτημα της διαπραγμάτευσης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από την Ελαία ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, τονίζοντας πως «ισχύει αυτό που έχει πει ο πρωθυπουργός, ότι φέτος θα κάνουμε διπλή Ανάσταση!».
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουίκ τόνισε: «Ισχύει αυτό που έχει πει ο πρωθυπουργός, ότι φέτος θα κάνουμε διπλή Ανάσταση και πιστεύουμε ότι... Διαβάστε περισσότερα...
19/11/2015 - 14:19
Τελεσίγραφο στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Νικολόπουλο ότι ή θα πρέπει να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα μέτρα ή θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του έστειλε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα. Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή... Διαβάστε περισσότερα...
19/11/2015 - 10:25
Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε απόψε, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τέρενς Κουΐκ.
Ο Υφυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μεσσηνία, κατά την οποία θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.
Η συνάντηση με τον κ. Χρυσόστομο πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, αφού τους δύο άνδρες... Διαβάστε περισσότερα...
23/09/2015 - 22:05
Με το παρακάτω Tweet ο Πάνος Καμμένος έκανε γνωστή την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου 
20/09/2015 - 21:51
Μετά την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, την καθαρή νίκη του Αλέξη Τσίπρα και την είσοδο του κόμματος του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, όπως όλα δείχνουν η επόμενη κυβέρνηση θα προκύψει από τη συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
... Διαβάστε περισσότερα...
17/09/2015 - 11:20
Στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου βρέθηκε χθες ο γραμματέας των ΑΝΕΛ, Γιάννης Μοίρας.
Όπως δήλωσε, αυτό που εισπράττει από τον κόσμο στις περιοδείες που κάνει είναι ότι πλέον οι ΑΝΕΛ αποτελούν το σταθερό παράγοντα για τη χώρα. Αυτό θα επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Μοίρα, με την είσοδο του κόμματος στη Βουλή... Διαβάστε περισσότερα...
09/09/2015 - 10:47
Στην Καλαμάτα βρέθηκε χθες το απόγευμα ο πρώην υφυπουργός Επικρατείας και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματός του στη Μεσσηνία. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης και με γερά ονόματα, όπως το χαρακτήρισε.
Από την Καλαμάτα ο κ. Κουίκ εξαπέλυσε επίθεση κατά των Β. Μεϊμαράκη και... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες