Αναμένεται να φτάσουν τις 1.500 οι καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας στη ΔΟΥ Καλαμάτας


Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου 

Δύο ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεσή τους, τη σημερινή και τη Δευτέρα, οι ιδιοκτήτες οχημάτων, προκειμένου να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στη ΔΟΥ Καλαμάτας, ώστε να μην υποχρεωθούν να καταβάλουν τα αντίστοιχα τέλη για το 2013.

 

Τις τελευταίες ημέρες η ουρά των ιδιοκτητών οχημάτων στα γραφεία της ΔΟΥ Καλαμάτας που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο καθημερινά αυξάνει, δεδομένου ότι όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο την ευκαιρία και να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ήδη, έως τις 12.00 χθες το μεσημέρι, είχαν κατατεθεί περίπου 1.000 πινακίδες και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της προϊσταμένης της ΔΟΥ Καλαμάτας Ευγενίας Κούβελα, σήμερα και τη Δευτέρα αναμένεται να κατατεθούν άλλες 500. Σύμφωνα με την κα Κούβελα, ο αριθμός των πινακίδων που θα κατατεθούν εκτιμάται πως θα ανέλθει στις 1.500 και θα φθάσει στα ίδια επίπεδα με πέρσι.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι σε περίπτωση που δε δοθεί παράταση, τόσο για την κατάθεση των πινακίδων όσο και για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, θα πρέπει να έχουν προβεί το αργότερο έως τη Δευτέρα στην κατάθεση των αριθμών κυκλοφορίας. Ειδάλλως, θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα τέλη που τους αναλογούν και στη συνέχεια να τις καταθέσουν.

Χ.Χ.