Εκδήλωση για τα 120 χρόνια της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης


Πρόσκληση στους δημότες να κατέβουν την Παρασκευή στις 8.00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία, προκειμένου να χαρούν τα παιδιά τους το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, απηύθυνε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο κ. Αναστασόπουλος μίλησε, επίσης, για πιο συστηματική λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, κάνοντας λόγο για αύξηση των προσφορών διαφόρων ειδών, όπως από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Λογγάς. Όσον αφορά στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, γνωστοποίησε πως θα υπάρχει τρενάκι, προσφορά του Δήμου στα παιδιά.

Μια από τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι αυτή για τη συμπλήρωση των 120 ετών από τη δημιουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Η πρόεδρός της Λίνα Καμαρινοπούλου, αφού έκανε μια πολύ σύντομη αναδρομή στα της ίδρυσης της Φιλαρμονικής, κάλεσε όλους τους παλιούς συντελεστές της στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, στις 6.30 το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου, 22 Δεκεμβρίου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, δε θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις στους εκτελεστές οι οποίοι θα τιμηθούν, επειδή με την προσφορά τους βοήθησαν στο να υπάρχει Φιλαρμονική.