Απάντηση με αιχμές από Τσαγκαράκη για Γέφτοβιτς και Μουζάκη


 

 

«ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ»

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Δεν άφησε αναπάντητα ο Δημήτρης Τσαγκαράκης τα όσα του καταλόγισε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Φωστήρα, ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Ζόραν Γέφτοβιτς, με τον έμπειρο πρώην αμυντικό πλέον μέσο της Καλαμάτας να μεταφέρει τη δική του άποψη σχετικά με την υπόθεση της αποχώρησής του από την ομάδα. Ο Τσαγκαράκης αφήνει σαφείς αιχμές για τον Ζόραν Γέφτοβιτς, λέγοντας μάλιστα ότι γνώριζε τα πάντα και ήταν αυτός που έπαιξε ρόλο στο «διαζύγιο», ενώ στη λίστα του μπαίνει και ο Βασίλης Μουζάκης…

«Όσα είπε ο προπονητής της Καλαμάτας στη συνέντευξη Τύπου είναι ψέματα. Με θίγουν ως προσωπικότητα και ως άνθρωπο, αλλά και με απογοητεύουν ταυτόχρονα. Πρέπει να πω ότι τα χρήματα που μου οφείλονταν ήταν αρκετά, δεν τα διεκδίκησα όμως ούτε και θα τα διεκδικήσω όπως μπορεί να έκαναν άλλοι στη θέση μου.
Ο κ. Ράλλης στη συνάντηση που είχαμε το προηγούμενο βράδυ πριν αποχωρήσω, μου τόνισε χαρακτηριστικά ότι είχε βρει τα χρήματα τα οποία είχα ανάγκη και τα οποία ήταν τα μισά περίπου από τα οφειλόμενα. Την άλλη μέρα το πρωί στην προπόνηση ο προπονητής της Καλαμάτας ζήτησε να μου μιλήσει και μου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εφικτό να μου καταβληθούν τα χρήματα αυτά και καλύτερο θα ήταν να λυθεί η συνεργασία μας.
Τα χρήματα αυτά ήταν τα μισά από όσα μου χρωστούσαν, τα χρειαζόμουν τη συγκεκριμένη στιγμή και γι’ αυτό τα ζήτησα από τον πρόεδρο της ομάδας. Δεν είπα ποτέ και σε κανέναν ότι θα πάω στο χωριό μου για να πάρω χρήματα. Από την αρχή τους είπα ότι θα πάω σε ομάδα Γ΄ ή Δ΄ Εθνικής και ο κ. Ράλλης με ρώτησε, θυμάμαι, πια θα είναι η ομάδα αυτή. Προφανώς ο προπονητής της Καλαμάτας έχει τους δικούς του λόγους και θέλει να βγάλει το λάθος από πάνω του φορτώνοντάς το σε μένα.
Μέχρι και το παράβολο για να μείνω ελεύθερος το πλήρωσα από τη τσέπη μου. Ίσως θέλει να πετύχει κάτι άλλο», τόνισε ο Τσαγκαράκης, ο οποίος θέλησε ν’ αναφερθεί και στο κομμάτι της υποδοχής του…
«Με χαροποίησε το πανό στήριξης απέναντι στο πρόσωπό μου από τους φιλάθλους αλλά και το ότι οι οργανωμένοι δεν αντέδρασαν αρνητικά, παρά μόνο κάποιες ελάχιστες μεμονωμένες περιπτώσεις που φαίνεται ότι δεν ήξεραν την αλήθεια.
Άκουσα όμως τον κ.Μουζάκη να με αποκαλεί πουλημένο, προς μεγάλη μου απογοήτευση, γιατί πιστεύω ότι γνώριζε όλη την αλήθεια. Με αυτά που είπε αμαυρώνει τα δυόμισι  χρόνια παρουσίας μου στην Καλαμάτα και τα όσα θετικά μου έλεγε στο διάστημα αυτό.
Πρέπει πάντως να πω ότι στα δυόμισι αυτά χρόνια αγάπησα την ομάδα και τους φιλάθλους της και πιστεύω ότι αγαπήθηκα και εγώ. Θα έρχομαι συχνά για να βλέπω τους πολλούς φίλους που έκανα», ενώ κλείνοντας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής του επιστροφής…
«Ναι θα απαντούσα θετικά μέσα από την καρδιά μου σε μια μελλοντική πρόταση. Οι πρακτικές των ανθρώπων που σας προανέφερα με κάνουν να το σκέπτομαι αλλά νομίζω ότι υπό άλλες συνθήκες θα ερχόμουν σίγουρα.
Είχα άλλωστε άριστη συνεργασία με τον κ. Ράλλη, που πρέπει να πω ότι είναι από τους λίγους ανθρώπους που αξίζει να βρίσκονται στην ομάδα.
Εύχομαι η Καλαμάτα να βρει το δρόμο της και ν’ ανέβει κατηγορία».