Αναστενάζοντας στις ουρές


 

ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ  ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

 

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ… ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ, ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΙΚΛΗΣ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Στο χθεσινό ρεπορτάζ και την είδηση που έπεσε ξαφνικά στα στέκια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και όχι μονάχα, αναφορικά με την πιθανότητα απόσυρσης της προσεχούς αντιπάλου της Καλαμάτας, της Γλυφάδας, αναφέραμε το ενδεχόμενο να κρύβεται κάτι πίσω από τη συγκεκριμένη τακτική της διοίκησης του Αθηναϊκού Συλλόγου. Φαίνεται ότι πράγματι κάτι κρυβόταν πίσω από την ιστορία, αφού δια μαγείας, μέσα σε λίγες ώρες τα προβλήματα λύθηκαν. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ Γλυφάδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες και στην οποία αναφέρει ότι επανήλθε η ομαλή λειτουργία της ομάδας…

 «Μετά από έκτακτο συμβούλιο της Διοίκησης της Π.Α.Ε, και με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, επανήλθε η ομαλή λειτουργία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League 2», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, δίνοντας απάντηση στο ερώτημα για το εάν διεξαχθεί το Κυριακάτικο ματς της 15ης αγωνιστικής.

 

Σφυρίζει ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο

Μάλιστα αυτό έγινε και με επίσημη μορφή χθες μέσα από τον ορισμό της αναμέτρησης και του διαιτητή που θα σφυρίξει σε αυτό. Πρόκειται για τον κ. Σταυρουλάκη του Συνδέσμου Ρεθύμνου, με βοηθούς τους Κοκμότο (Ρεθύμνου) και Δημόπουλο (Δ. Αττικής).

 

Νέο πλήγμα με Ηλιόπουλο

Κάτω από τα νέα δεδομένα, η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της, μετά το ρεπό της Τρίτης, με διπλή προπόνηση. Αρχικά το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και κατόπιν το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης. Δυστυχώς το μεσημεριανό ραντεβού περιελάμβανε μία ακόμη δυσάρεστη εξέλιξη για την Μαύρη Θύελλα, αφού κατά τη διάρκεια του προγράμματος τραυματίστηκε και πιθανότατα σοβαρά, στον αστράγαλο, ο Κώστας Ηλιόπουλος. Ο 24χρονος μέσος λιποθύμησε μάλιστα από τον πόνο, για να διακομισθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες. Το σίγουρο είναι ότι θα λείψει από το Κυριακάτικο ματς, ίσως και από το επόμενο.

Μαζί μ’ αυτόν δεν υπολογίζεται ο Σωκράτης Κοψαχείλης, που έχει πάθει ζημιά στον τένοντα, ευτυχώς όχι στο γόνατο, και θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός γηπέδων, αλλά και ο Γιάννης Τσόπελας, που θα χάσει τον αγώνα στο Ελληνικό. Στα παραπάνω έχει προστεθεί και το όνομα του Τσιμικλή, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Πανηλειακό. Ως εκ τούτου η Καλαμάτα, που συνεχίζει την προετοιμασία της με προπόνηση στο στάδιο το μεσημέρι, είναι υποχρεωμένη να παίξει ένα ακόμη τελικό με πολλά και σημαντικά προβλήματα, που μειώνουν τις λύσεις για το τεχνικό επιτελείο.

 

(ΠΛΑΙΣΙΟ)

«Καίει» Τσιμικλή και ομάδα το Φ.Α.

Έφθασε χθες στα χέρια των ανθρώπων του ΤΑΠ το Φ.Α. της περασμένης αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανηλειακό και τα όσα έγραψε σε αυτό ο διαιτητής Ψύχουλας. Σε αυτό αναφέρει ότι ο Τσιμικλής κτύπησε τον αντίπαλό του και μεταφράζεται σε ποινή άνω των 3-4 αγωνιστικών, αφού ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας ήταν και αρχηγός στο παιχνίδι. «Καίει» όμως και τη Μαύρη Θύελλα, αφού αναφέρει την ρήψη καθισμάτων και μπουκαλιών στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά των φιλάθλων της ομάδας.