Λύκειο Κυπαρισσίας – Λύκειο Φιλιατρών : 4 – 2 στα πέναλτι (φωτογραφίες)


 

Η ομάδα του Λυκείου Κυπαρισσίας επικράτησε της ομάδας του Λυκείου Φιλιατρών με 4 – 2 στη διαδικασία των πέναλτι καθώς η κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ! Στη διαδικασία των πέναλτι, που από μόνη της είναι θρίλερ, οι παίκτες του Λυκείου Κυπαρισσίας ήταν περισσότεροι ψύχραιμοι και, με τη θεά τύχη στο μέρος τους, σουτάρισαν με ευστοχία με την μπάλα να βρίσκει δίχτυα ενώ η ομάδα των Φιλιατρών είχε ένα άουτ και μία απόκρουση από τον γκολκίπερ της Κυπαρισσίας Θεοδωρόπουλο. Οι κερκίδες του γηπέδου της Κυπαρισσίας ήταν κατάμεστες από μαθήτριες και μαθητές των σχολείων, που έδιναν το δικό τους τόνο υποστηρίζοντας τις ομάδες τους, με κορνέτα (από τα Φιλιατρά), τύμπανα (από την Κυπαρισσία), συνθήματα και χειροκροτήματα στις καλές φάσεις και ευκαιρίες για γκολ στον αγώνα. Όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, με καπνογόνα, βαρελότα και συνθήματα.

 

Πένταλτι: Παρασκευόπουλος (Φιλιατρά) 1 – 0, Σούπουλης (Κυπαρισσία) 1 – 1, Γαλανόπουλος (Φιλιατρά) 2 – 1, Σπάλας (Κυπαρισσία) 2 – 2, Αλεξόπουλος (Φιλιατρά) άουτ, Αντωνόπουλος (Κυπαρισσία) 3 -2, Χρονόπουλος (Φιλιατρά) απόκρουση, Αρβανίτης (Κυπαρισσία) 4 – 2.

 

Συνθέσεις, σε παρένθεση οι αλλαγές:

 

Λύκειο Κυπαρισσίας (Φωτεινή Βιτσικάνου): Θεοδωρόπουλος, Φαραντζής, Αναγνωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Σπάλας, Αριδάς, Αρβανίτης, Αντωνόπουλος, Κολοσκόπης (Αναστασόπουλος), Ζέρβας (Μάτσης), Σούπουλης.

 

Λύκειο Φιλιατρών (Ηλίας Κυριακόπουλος): Γούνας, Χρονόπουλος, Παρασκευόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γαλανόπουλος, Φράγκος (Μιχαλακόπουλος), Νικολόπουλος, Ζαχαρίεφ (Κίτος), Αλεξανδρόπουλος, Φαρμάκης, Τασούλης (Τσάμης).

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάκης Νικητόπουλος.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ηλίας Γιαννόπουλος