Σαν σήμερα …στις 27 Φεβρουαρίου


 

Ο δήμαρχος Παν. Νίκας, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής του επίσκεψης στο υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε να καταστεί διαθέσιμη εντός του 2013 ολόκληρη η πίστωση, ύψους 2.961.535,89 ευρώ, για την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών μετασκευής του παλιού νοσοκομείου σε διοικητικό κέντρο του Δήμου Καλαμάτας.

Το αίτημα του δημάρχου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής,  έγινε δεκτό και πλέον είναι εφικτή η ολοκλήρωση των εργασιών για το νέο Δημαρχείο εντός του 2013.

Ο δήμαρχος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών για τη συναντίληψη, ώστε να δημιουργηθεί το ταχύτερο ένα πολύτιμο κτήριο, όπου θα στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τον πολίτη και να απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

Κρίσιμης σημασίας είναι και η εξοικονόμηση σημαντικών κονδυλίων που σήμερα δαπανώνται για ενοίκια, καθώς κρατικές υπηρεσίες οι οποίες βρίσκονται διεσπαρμένες σε διάφορα κτήρια θα στεγασθούν στο Διοικητήριο, σε χώρους που θα ελευθερωθούν από το Δήμο Καλαμάτας.

Α.Π.