Συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού χθες στην Καλαμάτα


 

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Νίκος Κακαλέτρης(εκπροσώπησε και τον Τάκη Σακελλαρόπουλο) μετά το τελικό 1-1 με τον Πανηλειακό. Ο Καλαματιανός τεχνικός είπε ότι τις 3 μέρες που είναι στην ομάδα μαζί με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο έδωσαν βάρος στη ψυχολογία των παικτών και υποσχέθηκε ότι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στο μέλλον. Δήλωσε ικανοποιημένος μόνο από το πάθος μέχρι τέλους των παικτών ενώ ελπίζει ότι αυτό το γκολ θα τους βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία τους. Για την υπόθεση άνοδο είπε χαρακτηριστικά ότι “Όσο αναπνέω ελπίζω” και ότι έχουν καθήκον να κάνουν τα πάντα για τον καταπληκτικό κόσμο της Μαύρης Θύελλας τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση του.

 

Απο την πλευρά του ο Τσιμικλής επισήμανε ότι επηρεάστηκαν από το γκολ που ακυρώθηκε καθώς και από το ξαφνικό γκολ του Πανηλειακού. Ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι εδω και 3 ημέρες η ομάδα δουλεύει και πάλι επαγγελματικά με την πρόσληψη των νέων τεχνικών του Νίκου Κακαλέτρη και του Τάκη Σακελλαρόπουλου. 

Τέλος και ο ίδιος ευχαρίστησε τις χιλιάδες των οπαδών της Μαύρης Θύελλας και τους ζήτησε συγνώμη που δεν μπόρεσαν να τους χαρίσουν τη νίκη ενώ υποσχέθηκε ότι θα κάνουν τα πάντα για να βελτιώσουν την εικόνα τους. 

 

Παρακολουθήστε σε βίντεο τις δηλώσεις των Κακαλέτρη και Τσιμικλή

http://www.youtube.com/watch?v=u6GsO7kQUaE

http://www.youtube.com/watch?v=kPnJq7IT2_A

http://www.youtube.com/watch?v=Ib0SMYbQPR0