Σωτήρης Αργυρόπουλος


 

18 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΡΕ Ο ΓΕΦΤΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Ολοκληρώθηκε χθες νωρίς το πρωί με προπόνηση στο «Γ. Λουκαρέας», η προετοιμασία της Καλαμάτας εν όψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης στο γήπεδο της Γέργερης με αντίπαλο τον Ρούβα. Η ολοκλήρωση των προπονητικών υποχρεώσεων δεν περιελάμβανε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη και ο Ζόραν Γέφτοβιτς πήρε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού θα καθορίσει πολλά αναφορικά με την επόμενη ημέρα, τόσο για τους στόχους της ομάδας, όσο και για τους προσωπικούς.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ο 54χρονος τεχνικός προσπάθησε να καλύψει τα κακώς κείμενα, ρίχνοντας όμως παράλληλα και μεγάλη βαρύτητα στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι προσπάθειές του δείχνουν να έχουν αποδώσει, εάν κρίνουμε από τη διάθεση που φανέρωσαν οι παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις και πλέον απομένει να αποδειχθεί αυτό στην πράξη και στο δύσκολο αυριανό ματς.

Παρά την κάκιστη εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ο κ. Γέφτοβιτς δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει στις αλλαγές, και θα στηριχθεί και πάλι στους ίδιους ποδοσφαιριστές. Μοναδικό ερωτηματικό η παρουσία του Σαραντόπουλου στο αρχικό σχήμα, καθώς θέση σε αυτό αντί του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, διεκδικεί και ο Άγγελος Γεωργιόπουλος. Έτσι και εκτός απροόπτου η αρχική ενδεκάδα της Καλαμάτας θ’ αποτελείται από τους Κοψαχείλη, Τρίψα, Ψυχογιόπουλο, Τσόπελα, Τριανταφυλλάκη, Τσιμικλή, Σκαρλάτο, Νουχάνοβιτς, Πούτση, Γκαλίν και έναν εκ των Σαραντόπουλου ή Γεωργιόπουλου.

Στην αποστολή που αναχώρησε χθες το απόγευμα για την Αθήνα και αργά το βράδυ ακτοπλοϊκώς για την Κρήτη, συμπεριελήφθησαν ακόμη οι Κολοβούρης, Χρησταράς, Ρήγας, Βασίλιεφ, Αντωνόπουλος και Ηλιόπουλος.

 

 

 

Μπαίνει από Δευτέρα ο Καντούτσης

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την επιστροφή του Τάσου Καντούτση. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά, είναι έτοιμος να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που θα γίνει από τις αρχές της εβδομάδας. Μάλιστα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο υψηλόσωμος αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση του κ. Γέφτοβιτς για το ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

 

 

 

Ενημέρωση για πρόληψη και αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών

 

Την ευκαιρία να μάθουν κάποια σημαντικά πράγματα σχετικά με την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση σοβαρών τραυματισμών, είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας μέσα από την ενημέρωση που τους έγινε από δύο νοσηλεύτριες Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αθήνας. Η διαδικασία αυτή, που αν μη τι άλλο ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και περιλαμβάνει την ενημέρωση σωματείων των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.