Απάτη εις βάρος ελαιοτριβέων της Μεσσηνίας ύψους 500.000 ευρώ


 

Δυσάρεστα τα νέα για Ψυχογιόπουλο

 

ΑΤΟΜΙΚΟ, ΧΑΛΑΡΟ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ  ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ

 

ΝΕΟ ΡΟΤΕΪΣΟΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΡΙΩΝ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

 

Δυσάρεστα είναι τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αντώνη Ψυχογιόπουλου στο αυριανό εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Προοδευτική, καθώς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός δεν κατέστη εφικτό να ακολουθήσει το πρόγραμμα και της χθεσινής προπόνησης, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο.

Ο Ψυχογιόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, μαζί με τον Κώστα Ηλιόπουλο που διανύει περίοδο αποθεραπείας λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο και πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί στην κρίσιμη αυριανή  αναμέτρηση. Θα δοκιμάσει ν’ ανεβάσει στροφές στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει το μεσημέρι στο Στάδιο, και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του, είναι που θα φανερώσουν εάν θα τεθεί τελικά στη διάθεση των Νίκου Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλου.

Δυστυχώς για το τεχνικό δίδυμο της Μαύρης Θύελλας, καλείται για ένα ακόμη παιχνίδι να αντιμετωπίσει, ανάμεσα σε άλλα, τις πολλές απουσίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Το στοιχείο αυτό αποτελεί «σταθερή παραφωνία», στο διάστημα που οι δύο άνδρες βρίσκονται στο τιμόνι της Καλαμάτας. Από το πρώτο παιχνίδι μέχρι και το αυριανό, στερούνται αρκετούς και βασικούς  ποδοσφαιριστές, γεγονός που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθειά τους. Ακόμη κι έτσι ωστόσο, καλούνται να παρουσιάσουν την ομάδα που θα διεκδικήσει και θα κατακτήσει εν τέλει το τρίποντο, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στο αυριανό ματς ισούται με καταστροφή. Καλούνται λοιπόν να ξεπεράσουν τις μεγάλες απώλειες των τιμωρημένων Τσιμικλή, Πούτση, και των τραυματιών Κοψαχείλη, Ηλιόπουλου, Πασά, Μπελεβέντη, ελπίζοντας ότι θα έχουν τουλάχιστον στη διάθεσή τους τον Αντώνη Ψυχογιόπουλο.

 

Και πάλι αλλαγές στην 11άδα… διεκδικούν θέση Χρισταράς, Τρίψας και Ρήγας

Η ομάδα θα έχει λοιπόν εκ νέου διαφορετικό πρόσωπο, τελείως αλλιώτικο ακόμη και σε σχέση με το ματς της Γλυφάδας, εκεί όπου παρατάχθηκε με πολλές διαφοροποιήσεις. Ο Κυριακόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, όμως διαφορετική θα είναι η τετράδα της άμυνας, όπως και οι υπόλοιπες γραμμές, κάτι που κρίνεται λογικό, και φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή προπόνηση, στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης.

Πιθανότεροι για την τετράδα της άμυνας οι Καντούτσης, Τσόπελας (κεντρικό δίδυμο, εφόσον βεβαίως ο Ψυχογιόπουλος δεν ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του), Τριανταφυλλάκης αριστερά και Τρίψας δεξιά. Αμυντικά χαφ οι Χρισταράς και Νουχάνοβιτς, με τους Σκαρλάτο και Γεωργιόπουλο ή Σαραντόπουλο στα άκρα και τον Ρήγα να ξεκινά πίσω από τον προωθημένο Γκαλίν. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμη για τους κ.κ. Κακαλέτρη, Σακελλαρόπουλου, που θα απαντηθούν σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.


Πωλούνται εισιτήρια από το “Bulldogs Club”

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην πώληση των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα, κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του Συνδέσμου “Bulldogs Club” στο ιστορικό κέντρο Καλαμάτας, όπως επίσης και από τα γραφεία της ομάδας.