Αποδεκατισμένη αλλά αναγκασμένη να νικήσει η Μαύρη Θύελλα


 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

 

OVER ΣΤΟ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1,55

Σχετικά καλύτερη ομάδα η Βαλένθια, όμως και η Μπιλμπάο δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της και δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα αμαχητί. Εθισμένες στα μεγάλα σκορ αμφότερες, θα είναι έκπληξη αν δε βγει το overάκι… Με ρίσκο παίζει και το 4-6 goal του 2,60.

 

OVER 1,45 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ 4-6 GOAL 2,30 ΣΤΟ «ΑΝΦΙΛΝΤ»

Για το μεγάλο ματς Λίβερπουλ – Τότεναμ… φυσικά το μόνο στοίχημα που έχει ουσία να ακουμπήσουμε είναι το OVER του 1,45, χωρίς δεύτερη σκέψη… Για τους πιο τολμηρούς το 4-6 goal έχει μεγάλη τύχη με απόδοση 2,30.

 

GOAL KAI ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΤΟΥ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (4-6 GOAL 2,90)

Δεν έχει νόημα να συζητάμε για τον ασήμαντο μικρό άσο, ούτε καν με «Χάντικαπ». Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει πάρτυ με γκολ, σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλοντας να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Κι εγώ αν ήμουν μπουκ δε θα έβλεπα άλλη σοφότερη επιλογή από το μεγάλο ξέσπασμα του Ολυμπιακού…

Goal και θέαμα λοιπόν… αναμένοντας το μεγάλο και εύκολο 4-6 Goal με απόδοση 2,90. Το OVER του 1,55 προσφέρεται για «στάνταρ».

 

OVER σε…

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΤΣΕΛΣΙ

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΙΝΤΕΡ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

 

-Δέκα φορές έχει υποδεχθεί ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ μήνα Μάρτιο και μετράει 6 νίκες (6-2-2). Στις 20 Μαρτίου του 2011 οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με το εντυπωσιακό 6-0.

 

Γκολ στο Άνφιλντ

Στην Αγγλία έχουμε Πρέμιερ, αλλά έχουμε και Κύπελλο. Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ και το 3,65 που κυκλοφορεί στο διπλό έχει αξία. Το θέμα, όμως, είναι ποια Λίβερπουλ θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάσει το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, τότε δύσκολα η Τότεναμ θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αν παρουσιάσει αυτή την περίεργη καθίζηση που συνηθίζει ανά διαστήματα, τότε το διπλό είναι πιθανό. Δε θα λύσω το γρίφο πριν από την ολοκλήρωση του 90λεπτου. Θα προτιμήσω το OVER, αφού δύσκολα δε θα δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.