Ε.Γερασιμίδου… μια βουλευτίνα στο σανίδι


 

Παρά την ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού από το Δήμο Καλαμάτας δε λαμβάνεται καμία απόφαση για άρση της επικινδυνότητάς του

 

Ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στη δημόσια διοίκηση δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική. Ο Δήμος Καλαμάτας έχει εξαντλήσει κάθε υπηρεσιακό μέσο, προκειμένου να πείσει το υπουργείο Πολιτισμού ότι το κτήριο (πάλαι ποτέ) Κατσουλέα, στην πλατεία Φραγκόλιμνας, βρίσκεται σε αισχρή κατάσταση. Έχουν πια απομείνει δύο τοίχοι, οι οποίοι μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε περίοικους και περαστικούς.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις (η τελευταία έγινε τις προηγούμενες ημέρες) και την ενημέρωση που έχει για το θέμα ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κ. Τζαβάρας, δεν υπάρχει ακόμα καμία απάντηση.

Αποτέλεσμα, μετά από καταγγελία δημότη, που δε διαμένει, μάλιστα, στην Καλαμάτα, με εντολή εισαγγελέα ο αντιδήμαρχος Χρ. Ριζάς θα πρέπει να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία για την κατάσταση του κτηρίου και τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου να προστατέψει τους πολίτες του!

Α.Π.