Καλαμάτα: Με κόσμο στο πλευρό της, υποχρεωμένη να δείξει χαρακτήρα και να παλέψει


Για το σημερινό κουπόνι το “Θ” σας προτείνει

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

 

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΟ OVER 1,65  ΣΤΟ «ΑΝΤΖΕΛΟ ΜΑΣΙΜΙΝΟ»

Ένα κλικ παραπάνω στη φορμαρισμένη Κατάνια, αφού συνεχίζει να ξεσαλώνει με τις νίκες της… Σχετικά εύκολα πέρασε και από την Πάρμα με σκορ 2-1, με γκολ των Λόντι και Κέκο.

Από την άλλη, η Ίντερ σαφώς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ενώ στη μέρα της μπορεί να κάνει ζημιά για πλάκα.

Αμφότερες σαφώς θα παίξουν ανοικτά και πιθανότερο σημείο είναι το OVER του 1,65.

 

4-6 GOAL ΣΤΟ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2,20

Σίγουρα αυτό το παιχνίδι «προσφέρεται» στοιχηματικά για  πολλά γκολ. Αυτό, άλλωστε, δείχνει και η παράδοση μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ…

Βλέποντας ανοιχτό και full επιθετικό παιχνίδι δεν αποκλείουμε να μπουν αρκετά γκολ… Εναλλακτική λύση είναι και το φθηνό G/G. Εμείς κρατάμε το εύκολο OVER και το 4-6 goal με απόδοση 2,20.

 

OVER ΣΤΟ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1,55

Κοινό σημείο των δύο ομάδων η επιθετική λειτουργία και σαφώς η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αμφότερες θα παίξουν ανοιχτά και εύκολα θα έρθει το OVER.

Τέλος, το 4-6 goal με απόδοση 2,60 έχει τύχη με ρίσκο!

 

«ΔΙΠΛΟ» ΣΤΟ «ΛΑ ΡΟΣΑΛΕΔΑ»  ΓΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2,35

Ματσάρα είδαμε στο Σεβίλλη – Ατλέτικο με τελικό σκορ 2-2. Σαφώς και η ανωτερότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης μάς δείχνει το δρόμο προς το καλοπληρωμένο «διπλό» του 2,35. Αν και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος… εμείς ακολουθούμε την ομάδα του Radamel Falcao και το μεγάλο «διπλό» του 2,35.

 

ΟVER σε…

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΛΙΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ

 

-Η Ίντερ έχει νικήσει μόλις 4 από τους 15 τελευταίους αγώνες της.

-Goal και θέαμα δείχνει η παράδοση στο ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ.

 

Νικάει η Άρσεναλ με Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα σφυρίξει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ. Δύο φορές έχει βρει απέναντί του την ομάδα του Βενγκέρ φέτος, σε παιχνίδια κόντρα στη Σουόνσι. Έχασε το πρώτο με 2-0 (στο πρωτάθλημα), κέρδισε το δεύτερο με 1-0 (στο Κύπελλο). Η Τότεναμ έχει δύο στα δύο μ’ αυτόν φέτος, 4-0 την Άστον Βίλα εκτός έδρας και 1-0 την Γουέστ Μπρομ, πάλι εκτός έδρας. Δύο φορές στο παρελθόν ο Κλάτενμπεργκ έχει σφυρίξει το συγκεκριμένο λονδρέζικο ντέρμπι και η Άρσεναλ μετράει ισάριθμες νίκες (3-0 εντός το 2009 και 3-1 εκτός του 2007).

Η Άστον Βίλα έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια της φέτος με τον Μάικ Ντιν διαιτητή, ενώ η Σίτι έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία. Και τα τρία αυτά παιχνίδια ήταν under.

Με τον Χάουαρντ Γουέμπ η Σαουθάμπτον έχει δύο ήττες και ισάριθμα ματς φέτος, ενώ η ΚΠΡ έχει δύο ισοπαλίες, με 1-1 (κόντρα σε ΆΣτον Βίλα και Γουέστ Χαμ). Μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Σάντερλαντ με διαιτητή τον Μαρκ Χάλσεϊ, μία ήττα έχει η Φούλαμ. Η Έβερτον έχει δύο στα δύο με τον Τέιλορ φέτος (3-0 τη Σουόνσι, 2-1 τη Γουέστ Χαμ), ενώ η Ρέντινγκ έχει μία ήττα και μία νίκη (σε όλες τις διοργανώσεις). Και τα δύο ήταν OVER 3,5.