Κώστας Πουλόπουλος: Ένας Καλαματιανός που διαπρέπει διεθνώς!


 

 

 

 

Τα ψέματα τελείωσαν για την ομάδα της Καλαμάτας, που θα έχει στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική, την τελευταία της ευκαιρία. Η κατάκτηση του τριπόντου αποτελεί μονόδρομο για τη Μαύρη Θύελλα, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης εκμηδενίζει τις όποιες λιγοστές, είναι η αλήθεια, πιθανότητες για είσοδο στην προνομιούχο εξάδα, που δίνει την πολυπόθητη άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Και μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα πληθώρα προβλημάτων, αλλά τούτη τη στιγμή οποιαδήποτε δικαιολογία, όσο ρεαλιστική κι αν είναι, όλα μπαίνουν στην άκρη και στην κορυφή τοποθετείται η αναγκαιότητα κατάκτησης του τριπόντου. Βεβαίως οι παίκτες της Καλαμάτας έχουν έναν επιπλέον λόγο αυτόν της άτυπης ρεβάνς για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα στο ματς του 1ου γύρου στον Κορυδαλλό, μέσω της πολύκροτης πλέον υπόθεσης Πούτση, όμως και αυτός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα έναντι της αναγκαιότητας βαθμών για τη διατήρηση της… ελπίδας.

Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και πάνω σ’ αυτά θα κτίσουν οι δύο προπονητές, ενώ και ψυχολογικά βρίσκεται σε καλά επίπεδα, έχοντας παράλληλα στο πλευρό της τον κόσμο της, που δίνει και αυτός το δικό του αγώνα για να καλύψει τις αδυναμίες σε διοικητικό – αγωνιστικό επίπεδο. Καλούνται οι κ.κ. Κακαλέτρης, Σακελλαρόπουλος, να κάνουν τη δική τους υπέρβαση, παρατάσσοντας το σχήμα που θα ζητήσει και θα πάρει το τρίποντο, καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις σημαντικές απουσίες που υπάρχουν. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσιμικλής, Πούτσης, καθώς επίσης και οι τραυματίες Ηλιόπουλος, Κουρέας, Μπελεβέντης και Κοψαχείλης, με τον τελευταίο να κάνει τις επόμενες ημέρες νέα μαγνητική, για να φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο ξεκινά από σήμερα, με το ραντεβού να είναι διπλό, νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, καθώς χθες οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους.

 

Σε απολογία για το παιχνίδι με τον Πανηλειακό

Εν τω μεταξύ όπως αναμενόταν, με βάση το Φ.Α., η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για αύριο και ώρα 10:30 το  ΤΑΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 16, 25, 30 και 33 του Πειθαρχικού Κώδικα, στην αναμέτρηση της 24ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Πανηλειακό.

Του Νίκου Μπαλόπουλου