Ξεκούραση στην Αγγλία για Μαυρέα


 

 

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Ούτε χθες έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος, με τις πιθανότητες πλέον συμμετοχής του 30χρονου κεντρικού αμυντικού στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την Προοδευτική, να μειώνονται σημαντικά. Ο Ψυχογιόπουλος εξακολουθεί να πονά στο γόνατο, που παραμένει πρησμένο, γεγονός το οποίο δυσκολεύει σημαντικά τα πράγματα, ωστόσο η έλλειψη λύσεων, λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα – δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσιμικλής, Πούτσης και οι τραυματίες Κοψαχείλης, Ηλιόπουλος, Μπελεβέντης, Κουρέας, Πασάς – τον υποχρεώνει να σφίξει τα δόντια και να δοκιμάσει. Ο Νίκος Κακαλέτρης με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο, περιμένουν την ενσωμάτωση του υψηλόσωμου στόπερ στη σημερινή προπόνηση, εκεί όπου θα φανεί εάν τελικά θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στα πλάνα τους.

Το δυσάρεστο είναι ότι η Μαύρη Θύελλα καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Προοδευτικής, η οποία να θυμίσουμε ότι με 15 βαθμούς βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τόσα προβλήματα που δυσκολεύουν σημαντικά το έργο της για κατάκτηση του τριπόντου. Παρ’ όλα αυτά και επειδή το ματς της Κυριακής είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της Καλαμάτας, τα προβλήματα αυτά πρέπει να «μπουν στην άκρη» και οι ποδοσφαιριστές που θ’ αγωνιστούν θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση, καλύπτοντας απώλειες και αδυναμίες, και παίρνοντας το τρίποντο.

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα φανεί εκτός από την υπόθεση Ψυχογιόπουλου και το πλάνο το οποίο προτίθενται ν’ ακολουθήσουν οι προπονητές της ομάδας, είτε αυτό έχει να κάνει με την τακτική, είτε με τα πρόσωπα, και ολοκληρώνεται αύριο με χαλάρωμα.

 

Με πολύ κόσμο και πάλι το στάδιο

Μπορεί τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις να μην έχουν ικανοποιήσει σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος τους απαιτητικούς φιλάθλους της Καλαμάτας, ωστόσο αυτοί διακρίνουν πάθος και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές, που έγιναν πιο έντονα το τελευταίο διάστημα, και ετοιμάζονται από την πλευρά τους να βρεθούν στο πλευρό τους και την Κυριακή. Έτσι το Δημοτικό Στάδιο, αναμένεται να έχει και πάλι αρκετό κόσμο στις κερκίδες, με τους διοικούντες να ευελπιστούν ότι ο καιρός θα αποτελέσει σύμμαχο ανοίγοντας το δρόμο στον κόσμο.