«Ενέσεις αισιοδοξίας» από το δήμαρχο Παν. Νίκα για το τμήμα Λογοθεραπείας


 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ.

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και με την ελπίδα ότι η αλλαγή στον πάγκο -με τη Μαίρη Τσιριμπή να καλύπτει το κενό που άφησε η παραίτηση του Γιάννη Σκαρτσίλη- θα φέρει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται, ο Ακρίτας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Σάββατο τον ΓΣ Λαμίας. Ένα παιχνίδι, μια χρονιά, αφού σε περίπτωση ήττα ή απώλειας βαθμού η καλαματιανή ομάδα χάνει κάθε ελπίδα παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών, ενώ σε περίπτωση καθαρής νίκης με 3-0 ή 3-1 σετ, θα κάνει ένα μεγάλο άλμα σωτηρίας.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου (23/3) στο Κλειστό της Παραλίας και ορίστηκαν να τον διευθύνουν οι Παπασταθόπουλος και Σαραβελάκης.

Μιλώντας στο «Θ» η έμπειρη πασαδόρος του Ακρίτα, Νάνσυ Πανταζοπούλου τονίζει την ανάγκη να στηρίξει και ο κόσμος την προσπάθεια των αθλητριών. «Έπρεπε να βρισκόμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Εδώ που έχουμε φτάσει όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στην Α2, θα παλέψουμε το Σάββατο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και με τη βοήθεια των φιλάθλων» τονίζει η Νάνσυ Πανταζοπούλου.