Νίκας: Αν φύγει η Λογοθεραπεία το ΤΕΙ Καλαμάτας θα υποβαθμιστεί (βίντεο)


 

Νέα μεγάλη πορεία πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή οι φοιτητές όλων των τμημάτων του ΤΕΙ Καλαμάτας αντιδρώντας στο “Σχέδιο Αθηνά”. Στην μεγάλη σε πλήθος πορεία συμμετέχουν εκτός των σπουδαστών και διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Καλαμάτας καθώς και αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. 

 

Η πορεία σταματήσε  στο Δημαρχείο της Καλαμάτας όπου αντιπροσωπεία των φοιτητών συνάντηθηκε με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα. Δείτε εδώ  και σε βίντεο τα όσα συζήτησαν οι φοιτητές με το Δήμαρχο.

 

Αργότερα η αντιπροωπεία των φοιτητών είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας όπου και κατέληξε η πορεία των φοιτητών.

 

Ο Περικλής Μαντάς τους είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί σε κάτι , και ο ίδιος όπως είχε δηλώσει μάλιστα και στο “Θάρρος” πίστευε και πιστεύει ακόμα ότι στο τέλος δεν θα φύγει το τμήμα λογοθεραπείας …αλλά πρόσθεσε ότι ασκούνται τεράστιες πιέσεις στον Υπουργό από όλες τις σχολές που επηρεάζονται από το “Σχέδιο Αθηνά” και ότι είναι να γίνει θα γίνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Δείτε ΕΔΏ  βίντεο από τη συνάντηση των φοιτητών με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ σήμερα το πρωί.

 

Το “Θάρρος” βρίσκεται στην πορεία και θα σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από φωτογραφίες & βίντεο.

 

Το ΤΕΙ Καλαμάτας να θυμίσουμε τελεί υπό κατάληψη.

http://www.youtube.com/watch?v=c7FJyu0RTAA

http://www.youtube.com/watch?v=bk1RWczzYfQ

http://www.youtube.com/watch?v=hTdfmQ0TbmY