Κουτσούλης: «Η κωλοτούμπα του κ. Νίκα και η απαξίωση της ΜΟΛΑΚ»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
OVER ΣΤΟ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1,75
Τολμηρό το over στο 1,75 και δεν έχουμε λόγο να εμπλακούμε με κάποιο άλλο σημείο. Παράδοση και φόρμα λένε over από τα αποδυτήρια, καθώς αμφότερες σκοράρουν με μαθηματική ακρίβεια. Με ρίσκο για τους πιο τολμηρούς 4-6 goal με απόδοση 3,00.
 
ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΦΕΛΤΙΝΣ ΑΡΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΚΕ 2,15
Η αλήθεια είναι πως αυτός ο άσος στο 2,15 της Σάλκε είναι δελεαστικός, με δεδομένη και τη φόρμα που διανύει, βγάζοντας off και τη Bέρντερ στην εκτός έδρα αναμέτρηση με 2-0.
Για εύκολη λύση, το Over που προσφέρεται μόλις στο 1,55!
 
-Η Σάλκε έχει σκοράρει στα 27 από τα 28 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της
 
Οver σε…
ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ
ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
 
4-6 GOAL ΣΤΟ AΡΣΕΝΑΛ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 2,10
Τι να λέμε τώρα, τι να λέμε… Γκολ, θέαμα και βροχή από γκολ.! Εφόσον αποφασίσει η Άρσεναλ να παίξει σοβαρά και όχι στο ρελαντί, δεν αποκλείεται να δούμε και κανένα 7+ με απόδοση 6,00. Κρατάμε το σχετικά εύκολο 4-6 goal στο 2,10.
 
ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε αναζήτηση «βαρβάτου» φορ
Ο αποκλεισμός της Γιουβέντους από την Μπάγερν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και, μάλιστα, με δύο ήττες, χωρίς η «Βέκια Σινιόρα» να πετύχει ούτε γκολ, ανέδειξε με τον πιο περίτρανο τρόπο την απουσία ενός «βαρβάτου» φορ στην επίθεση των «μπιανκονέρι». «Κλεισμένος» για το καλοκαίρι είναι ο Γιορέντε, όμως στο Τορίνο, που «γλυκάθηκαν» με τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία, γνωρίζουν πως αυτός δεν μπορεί να είναι ο παίκτης που θα τους ανεβάσει επίπεδο. Ήδη εξετάζονται οι περιπτώσεις των Ιμπραΐμοβιτς, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά, Σουάρες,Τέβες, Σάντσες, όμως καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι εύκολη.
Τη μεγαλύτερη αλήθεια, πάντως, την είπε ο Μπέπε Μαρότα μετά τη λήξη του επαναληπτικού με την Μπάγερν: «Εκείνοι μπορούν να πληρώσουν 40 εκατ. ευρώ για τον Χάβι Μαρτίνεθ. Για οποιαδήποτε ιταλική ομάδα, αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό και δεν έχει να κάνει με τη θέση μας στο ranking της ΟΥΕΦΑ, αλλά με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν πλέον στη χώρα».
Πηγή: KING BET