«Ξάφρισαν» κοσμήματα και χρυσαφικά από σπίτι


Μετακινήσεις υπαλλήλων
ΙΔΑΧ Δήμου Καλαμάτας
 
Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα προσωρινά αποτελέσματα που αφορούν την κινητικότητα των υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ Διοικητικών ειδικοτήτων, οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών τους στο πλαίσιο σχετικής ανακοίνωσης του υπουργείου.
Τα προσωρινά αποτελέσματα περιλαμβάνουν τις μετακινήσεις των υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και άλλων που προέρχονται από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι εργαζόμενοι από το Δήμο στελεχώνουν κυρίως τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, αλλά και δικαστηρίων.
Αναλυτικά μετακινούνται προς διάφορες υπηρεσίες: Βιολέττα Αργύρη, Παναγιώτα Ασημάκου, Καλλιρρόη Καμαρινοπούλου, Αθηνά Θεοδωροπούλου, Παναγιώτης Κουκούτσης, Σπύρος Αξιωτόπουλος, Μαρία Δημοπούλου, Βασιλική Τζαμουράνη, Πηνελόπη Καστόρα, Κωνσταντίνα Κουμουνδούρου, Παναγιώτης Καλέκας, Δήμητρα Καμπουγέρη, Παναγιώτης Μακρής, Ευαγγελία Σταθοπούλου, Νίκος Πορέτσης, Κώστας Γεωργακόπουλος, Κώστας Ζάζανης, Κώστας Παρασκευόπουλος.
Σε κάθε περίπτωση, ο πίνακας που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι προσωρινός, αφού θα υπάρξουν και ενστάσεις, οι οποίες πρέπει να εξεταστούν, και κανείς ακόμα εργαζόμενος δε γνωρίζει την οριστική ημερομηνία μετακίνησής του.