Σαν σήμερα …στις 5 Απριλίου


Ξεκάθαρο και κατηγορηματικό μήνυμα προς τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ότι τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ που προσδοκά η τρόικα «δεν πρόκειται να βγουν» από τη φορολογία των ακινήτων, όσο και εάν αυτοί συζητούν πώς να αυξήσουν τον ΦΑΠ και να μειώσουν το ΕΕΤΗΔΕ (χαράτσι), έστειλαν οι διοικήσεις των Ιδιοκτητών Ακινήτων.
Κατηγόρησαν, δε, τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης για «καβγάδες σε ξένο πάπλωμα» και χειρισμό του θέματος της φορολογίας των ακινήτων με καθαρά και μόνο επικοινωνιακά κίνητρα και προειδοποίησαν για επικείμενο αδιαχώρητο στις φυλακές από ιδιοκτήτες ακινήτων που αδυνατούν να πληρώσουν τον ΦΑΠ.
«Οι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν ένα μόνο πράγμα να πουν: Έλεος! Δε γίνεται και χαράτσι και ΦΑΠ και συνεχείς αυξήσεις και όλα αυτά με αντικειμενικές αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, δεν αντιστοιχούν σε τίποτε απολύτως πια, αφού η ίδια η κυβέρνηση, το κράτος, η τρόικα απαξίωσαν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία, το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού, της ελληνικής οικογένειας.
Είναι ένα έγκλημα χωρίς συγχώρεση, ένα έγκλημα που κάποτε πρέπει να τιμωρηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς, σε δηλώσεις του, σχολιάζοντας όσα αποφασίστηκαν στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Α.Π.