Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει σήμερα στην Καλαμάτα ο Μίμης Ανδρουλάκης


ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «Θ»
 
Καθάρισαν τους χώρους υγιεινής στο Δημοτικό Στάδιο
 
Η Διεύθυνση Υγείας απείλησε με λουκέτο
 
Στο προχθεσινό ρεπορτάζ του «Θ» χαρακτηρίζαμε το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας ως αθλητικό χώρο ντροπής, αφού η αθλιότητα που επικρατούσε εκεί δε μας επέτρεπε άλλον χαρακτηρισμό.
Όπως ήταν φυσικό, χθες υπήρξε έντονη κινητικότητα από πλευράς Δήμου Καλαμάτας, αλλά και Διεύθυνσης Υγείας. Μάλιστα, η τελευταία ήταν αποφασισμένη να βάλει λουκέτο στο Στάδιο.
Τελικά, μετά τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από τους πολιτικούς προϊσταμένους του Δήμου Καλαμάτας, αλλά και τον ίδιο το δήμαρχο Παν. Νίκα, το κλείσιμο αποφεύχθηκε και έπιασαν δουλειά τα συνεργεία καθαριότητας. Ή, για να ακριβολογούμε, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας Βενετία Λιακουνάκου, ευαισθητοποιημένη από την κατάσταση, πήρε σκούπες και ό,τι άλλο χρειαζόταν και άρχισε να καθαρίζει τους χώρους υγιεινής. Εικόνα για το αποτέλεσμα δεν έχουμε. Διαβεβαιώσεις μόνο ότι η κατάσταση έχει αλλάξει πλέον προς το καλύτερο. Δεν έχουμε, όμως, λόγο να αμφιβάλλουμε για το αποτέλεσμα.
Θέλουμε, όμως, να προσθέσουμε μια μικρή παρατήρηση. Εκτός από τη Δημοτική Αρχή, στο Στάδιο βρίσκονται καθημερινά εργαζόμενοι, δημοτικοί σύμβουλοι (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) και διάφοροι άλλοι υπεύθυνοι. Μας προξενεί τρομερή αντιμετώπιση γιατί δεν κινητοποιήθηκε κανείς από όλους αυτούς, όλο αυτό το διάστημα.
Α.Π.