Ήξεις αφήξεις για την Ολυμπία Οδό


Η εταιρεία διακρίθηκε στην κατηγορία «The Most Admired Enterprises» στην ετήσια συνάντηση «The Diamonds of the Greek Economy 2013»
 
Από την STAT BANK βραβεύτηκε η Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., κατά την ετήσια συνάντηση «The Diamonds of the Greek Economy 2013», όπου απονεμήθηκαν οι ετήσιες διακρίσεις στις Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις στο πλαίσιο του θεσμού επιχειρηματικής αριστείας, που μετρά 10 χρόνια παρουσίας.
Συγκεκριμένα, η καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. έλαβε τη διάκριση STAT BANK “The Most Admired Enterprises” και κατατάχθηκε στις κορυφαίες θέσεις στον κατάλογο Diamonds της STAT BANK.
Η αξιολόγηση των βραβεύσεων έγινε βάσει 10 οικονομικών δεικτών των σημαντικότερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, όπου αναδείχθηκαν οι δυναμικότερες εταιρείες από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου και του τουρισμού.
Η κα. Ιωάννα Καμαρινοπούλου, Public Relations Manager της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., αφού παρέλαβε το βραβείο, τονίζοντας την ανταγωνιστικότητα και τις αξίες της επιχείρησης, δήλωσε σχετικά: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η Ελλάδα, αλλά και οι αγορές του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια, η Καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. κατάφερε να ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις με επιτυχία και να διατηρήσει την ανοδική της πορεία, σημειώνοντας, το 2012, ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων και κερδών, καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».
Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά βραβεύσεων της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. τα τελευταία χρόνια, με πιο πρόσφατη τη διάκριση «True Leaders» από το ICAP Group. Η σπουδαία γκάμα των προϊόντων, η φήμη για καινοτόμα προϊόντα ανώτερης ποιότητας, η υγιής οικονομική θέση και το εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., αποτελούν τα θεμέλια εκείνα πάνω στα οποία χτίζεται το μέλλον της εταιρείας.
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., Ανδρέας Γ. Καρέλιας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε την πλούσια παράδοση των διακρίσεων που έχουμε κατακτήσει όλα τα χρόνια της λειτουργίας μας. Πίσω από την επιτυχημένη πορεία βρίσκεται η αγάπη μας για τον κλάδο μας, η υψηλή ποιότης των προϊόντων μας, η αφοσίωση και το υψηλό επίπεδο των εργαζομένων μας και οι συνεχείς πολύ μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις».
Η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική καπνοβιομηχανία, με επιτυχημένη διαδρομή 125 ετών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας, με τις διεθνείς της πωλήσεις να αποτελούν το 85% του συνολικού όγκου πωλήσεων, ενώ η παρουσία της επεκτείνεται σε 70 και πλέον διεθνείς αγορές.