ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Του Ηλία Γιαννόπουλου
 
Σταματημό δεν έχει η δράση κακοποιών στοιχείων στην περιοχή της Τριφυλίας και τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καταγράφηκαν δύο νέα συμβάντα παραβιάσεων σπιτιών, με λεία κοσμήματα, χρυσαφικά, αντικείμενα αξίας και χρήματα.
Στον οικισμό «Μύλοι» στην Κυπαρισσία, άγνωστος ή άγνωστοι δράστες παραβίασαν διώροφη οικία, μπαίνοντας στο σπίτι του ισογείου, καθώς και στο οροφοδιαμέρισμα, αφαιρώντας κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2.000 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του οροφοδιαμερίσματος έφυγαν από το σπίτι τους για μια βόλτα, γύρω στις 8.00 το βράδυ, και μόλις επέστρεψαν διαπίστωσαν πως είχαν πέσει θύματα κλοπής.
Επίσης το Σάββατο το βράδυ, άγνωστος ή άγνωστοι παραβίασαν οικία στην Τοπική Κοινότητα Φαρακλάδας. Σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό, αφαιρώντας κοσμήματα και αντικείμενα σχετικά μικρής αξίας.
Από τη Σήμανση έγιναν έρευνες για αποτυπώματα, ενώ έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές αρχές για ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι πιθανολογείται ότι μπορεί να σχετίζονται με τα συμβάντα και άλλες εγκληματικές ενέργειες.