Επιτυχημένο το πρακτικό σεμινάριο από την εταιρεία Χρ. Σαρέλλας


Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς είναι το σημερινό (4.00 μ.μ.) με αντίπαλο τον Ρούβα, που όπως και η Καλαμάτα κλείνει με άσχημο τρόπο τη χρονιά και τη νέα σεζόν θ’ αγωνίζεται στην Ερασιτεχνική πλέον Γ΄ Εθνική, για τη Μαύρη Θύελλα, που έχει ως στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Όχι ότι θ’ αλλάξει κάτι μ’ αυτούς, μιας και είναι καθηλωμένη στην ουρά της βαθμολογίας, ωστόσο οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση ευελπιστούν ότι με τη νίκη θα ελαφρύνουν κάπως τη στενοχώρια με την οποία «γέμισαν» τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.
Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας, χθες με προπόνηση στο στάδιο δεν περιελάμβανε εκπλήξεις – θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σκαρλάτος, Κυριακόπουλος, Κουρέας, αλλά και ο στρατευμένος Τσιμικλής – με το τεχνικό τιμ να έχει στη διάθεσή του μόλις 15 ποδοσφαιριστές, οι 3 εκ των οποίων τερματοφύλακες.
Πιθανή ενδεκάδα για το ματς οι Κωνσταντακόπουλος, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Μπελεβέτης, Πούτσης, Σαραντόπουλος, Ηλιόπουλος, Ρήγας και Γεωργιόπουλος, ενώ η αποστολή συμπληρώνεται από τους Κοψαχείλη, Κολοβούρη, Τρίψα και Γεωργιόπουλο. Χθες το βράδυ η αποστολή δείπνησε στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», ενώ και σήμερα πριν το γήπεδο θα βρεθεί και πάλι.
Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Αστέρης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Δαρσινό (Αργολίδας) και Μπούμπας (Κορινθίας), ενώ τέταρτος ο Μανούχος από την Αργολίδα.
 
Ξεκινά από αύριο το πλάνο για τη νέα χρονιά
Κι αν αγωνιστικά η ομάδα της Καλαμάτας ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της, από αύριο οι διοικούντες πιάνουν δουλειά, ξεκινώντας  την προσπάθεια συγκρότησης του νέου έμψυχου δυναμικού. Αναμένεται λοιπόν να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες το θέμα του προπονητή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των επαφών με τους Νίκο Κακαλέτρη, Τάκη Σακελλαρόπουλο, για να πάρει σειρά το έμψυχο δυναμικό και η διαμόρφωση των αναγκών.
Βεβαίως πολλά θα εξαρτηθούν από το διοικητικό κομμάτι και τις δυνατότητες που θα έχει η διοίκηση του Γιώργου Ράλλη, εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφοροποίηση μέσω του «περάσματος» της ομάδας σε άλλα χέρια. Ακούγονται συνεχώς φήμες για επιθυμία εμπλοκής παραγόντων με την Καλαμάτα, που μέχρι τώρα δεν έχουν αποκτήσει, είναι η αλήθεια, την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και τα δεδομένα.
Ν. Μπ.