Το 90% των παραγωγών έχει κάνει ενεργοποίηση σύμφωνα με την ΕΑΣ


Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην άνοδο στη Γ’ Εθνική θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο Μεσσηνιακός που δοκιμάζεται στις 5 μ.μ. στο Γύθειο, απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, ο οποίος παραμένει ουραγός με 0 βαθμούς σε τρεις αγώνες στον 13ο Όμιλο των πρωταθλητών ΕΠΣ. Για την ακρίβεια, σε περίπτωση νίκης, η καλαματιανή ομάδα θα αγκαλιάσει τον μεγάλο στόχο της και ιδιαίτερα αν η Φαλαισία κερδίσει τον Τροιζηνιακό. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την προσπάθειά τους, με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τους Λάκωνες με 2-0.

Σήμερα είναι ικανοί να δώσουν συνέχεια στο όνειρο, αρκεί να είναι συγκεντρωμένοι και μαχητικοί και φυσικά να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, που μπορεί να έχασε την Κυριακή με το ταπεινωτικό 9-3 στη Μεγαλόπολη, ωστόσο με πληγωμένο γόητρο, αρκετούς παίκτες να επιστρέψουν και φυσικά τη δύναμη της έδρας, κινδυνεύει να χαλάσει το καλαματιανό πάρτι.

Στο πλευρό της φορμαρισμένης και χωρίς προβλήματα καλαματιανής ομάδας δεν θα βρίσκεται διψήφιος αριθμός φιλάθλων, καθώς δεν κατέστη τελικά δυνατό να «επιστρατευθεί» πούλμαν, ωστόσο περίπου 20 παλαίμαχοι του συλλόγου και άλλοι φίλοι των «πρασίνων» θα ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Ο Δημήτρης Τσάκωνας δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον εδώ και καιρό τραυματία νεαρό Σταύρο Γαρβά και τον Αργύρη Κωστόπουλο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά μπορεί να υπολογίζει στην 11άδα που έχτισε το κυριακάτικο 5-0 επί του Τροιζηνιακού, δηλαδή στους Νιάρχο, Ι. Καλογερόπουλο, Αντ. Καλογερόπουλο, Δασκαλάκη, Κουρεντζή, Μπεγέτη, Κωνσταντόπουλο, Αργυρόπουλο, Τσουλάκο, Αθανασόπουλο και Χελά, καθώς και στους Κόκαλη, Κουλουρά, Μανωλόπουλο, Αρβανίτη, Σταματόπουλο, Δημόπουλο, Κουκούτση.

-Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Μάλαμας (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Ρούντο από την ίδια ΕΠΣ.