19-5-2013


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ
Ισορροπημένη ομάδα η Καϊζερλάουτερν και ταλαντούχα επιθετικά, ενώ η Σαν Πάουλι εκτός έδρας έχει αδυναμίες. Έχει λογική ο άσος στο 1,70, χωρίς πάντως να θεωρείται κάποια τρελή ευκαιρία.
 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΧΟΘΟΡΝΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Άξιος σεβασμού είναι ο Άλεξ Φέργκιουσον για την απίστευτη πορεία της Μάντσεστερ Γ. και τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Σήμερα, λοιπόν, θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη τους πάγκους… Χωρίς κανένα ρίσκο θα πάμε στο μικρό διπλό του 1,65.
 
OVER ΣΤΟ ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Δε θα ασχοληθούμε καθόλου με το μικρό άσο. Η λογική λέει over με πολλά τέρματα και, γιατί όχι, 4-6 goal, σημείο που εύκολα ή δύσκολα θα έρθει…
 
4-6 GOAL ΣΤΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
Συνδυαστικά με την ταυτότητα και τις καλές επιθετικές επιδόσεις, αλλά και την απειρία των φιλοξενούμενων αμυντικών, υπάρχουν καλές πιθανότητες για ένα μεγάλο σκορ… Πιθανό over 4-6 goal με απόδοση 2,10.
 
Περνάει η Άρσεναλ
Στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» δοκιμάζεται η Άρσεναλ, για την 38η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, και η συμμετοχή της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη περίοδο εξαρτάται καθαρά από τη δική της παρουσία και απόδοση. Απέναντι σε μια βαθμολογικά διάφορη Νιούκαστλ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα τη διατηρήσουν στην 4η θέση ή θα τη φέρουν ακόμη και στην 3η, σε περίπτωση που η Τσέλσι ηττηθεί από την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Εκτός όμως από το διπλό των «κανονιέρηδων», θα πάω και στον άσο της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ. Μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, πιστεύω ότι οι «μπλε» θα ολοκληρώσουν τη χρονιά με νίκη απέναντι στα «ζαχαρωτά», στο τελευταίο παιχνίδι του Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο της Έβερτον.
Πηγή: KING BET