Διχάζει η ελεγχόμενη στάθμευση στη Μεσσήνη


Τριβές εξακολουθεί να προκαλεί η εφαρμογή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στη Μεσσήνη. Ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κων. Αποστολόπουλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί παράπονα από εξαγριωμένους  καταστηματάρχες στην οδό Μπούκας, επειδή δεν μπορούν να σταθμεύσουν εκεί πελάτες τους προκειμένου να ψωνίσουν, και ζήτησε να συζητηθεί ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση.
Από την πλευρά του, ο Κων. Σπυρόπουλος εξέφρασε την άποψη πως η εφαρμογή της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους μόνιμους κατοίκους, οι οποίοι δε θα ξέρουν πού θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους.
Ανυποχώρητος από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης  Στάθης Αναστασόπουλος, σχολιάζοντας πως ακούει ταυτόχρονα και την τοπική κοινωνία.
Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε ενστάσεις που διατυπώθηκαν, αφού διαπιστώθηκε ότι ευσταθούν. Εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι η εφαρμογή του μέτρου θα φέρει κόσμο στη Μεσσήνη, αλλά ταυτόχρονα και τη λύπη του για τα όσα ακούγονται, πως ήταν καλή η κατάσταση χωρίς το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Χ.Χ.