«Ζωή», και πάλι , στον Παλιό Νερόμυλο της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)


Όπως δήλωσε στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΑΡ στην Καλαμάτα
 
Η εθνική οικονομία της χώρας σταθεροποιείται, υποστήριξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος ανήγγειλε ότι το κόμμα του θα αρχίσει να απαιτεί πλέον να γίνουν εκείνες οι αλλαγές που θα κάνουν την Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα.
Ο Γρηγόρης Ψαριανός βρέθηκε στην Καλαμάτα και μίλησε σε στελέχη και φίλους του κόμματός του, στο γραφείο που άνοιξε η ΔΗΜΑΡ στην κεντρική πλατεία.
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη συγκρότηση της κυβέρνησης. Όπως είπε, η κυβέρνηση αυτή υπάρχει χάρη στη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, η οποία αποφάσισε να μπει στο κυβερνητικό σχήμα με πρώτιστο μέλημα την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη για τη διάσωσή της.
Στην Ελλάδα-υποστήριξε- υπάρχει πλέον μια ασφάλεια, την οποία νιώθει ο μέσος πολίτης. Άρα, πρόσθεσε, τα πιο δύσκολα έχουν πλέον περάσει για τη χώρα και τους πολίτες, γι’ αυτό και η ΔΗΜΑΡ «τώρα θα πρέπει πολύ πιο δυνατά και συγκροτημένα να απαιτήσει αυτά που πρέπει να γίνουν για να είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή χώρα».
Επίσης, ο κ. Ψαριανός σημείωσε ότι σε ένα χρόνο θα αρχίσουν να φαίνονται δείγματα οικονομικής ανάκαμψης και, μάλιστα, αναρωτήθηκε τι θα λένε τότε «αυτοί που εξακολουθούν να επενδύουν στην καταστροφή».
Επιπλέον, ανέφερε ότι τώρα που σταθεροποιείται η κατάσταση «δε θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στα παλιά, στους διορισμούς και τις εξυπηρετήσεις ημετέρων», επισημαίνοντας ότι η αναφορά του απευθύνεται, κυρίως, στον πρωθυπουργό και την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Επιπλέον, ο κ. Ψαριανός ανέφερε ότι συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ, το κόμμα που αγωνίζεται για την επανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού ή της κεντροαριστεράς.
Σημειώνεται ότι στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ βρέθηκε και άκουσε τον Γρηγόρη Ψαριανό ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Θόδωρος Μπρεδήμας.