Παραμένει σε τραγική κατάσταση το “Α(ρ)χαιολογικο Μουσείο Καλαμάτας”


«Τέλος εποχής! Πλέον παλαίμαχος!», έγραψε χθες στο facebook ο Χρήστος Καλαντζής, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεδομένου πάντως ότι ο έμπειρος Καλαματιανός επιθετικός είναι μόλις 31 ετών και το γεγονός ότι η σελίδα του κατακλύστηκε άμεσα από μηνύματα λατρείας από φίλους και θαυμαστές του είναι ίσως πολύ πρόωρο να μιλάμε για οριστική απόφαση.
Επιπλέον, η παρουσία του με κάθε ευκαιρία στις κερκίδες του Μεσσηνιακού, όπως στο πρόσφατο φιλικό-φιέστα των «πρασίνων», αλλά και η πίεση που δέχεται από τους φανατικούς της Μαύρης Θύελλας τροφοδοτούν ένα σενάριο ενδεχόμενης επιστροφής στα πάτρια εδάφη, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται κάποια άλλη δελεαστική πρόταση στην οποία θα είναι δύσκολο να αρνηθεί -η μετεγγραφική περίοδος, άλλωστε, δεν έχει ανοίξει καν…
Ο Καλαντζής γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 στην Καλαμάτα. Τη φανέλα της «Μαύρης Θύελλας» φόρεσε το 2005 αγωνιζόμενος 2 σεζόν στην Α’ Εθνική και 4 στην Β’ Εθνική και πετυχαίνοντας συνολικά 26 γκολ (2 από αυτά σε επίπεδο Α’ Εθνικής) σε 127 συμμετοχές (23 συμμετοχές στην Α’ Εθνική). Στη συνέχεια αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία ομάδα της Λάρισας με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος (2007) και συμμετείχε στο ΟΥΕΦΑ.
Ακολούθησαν δύο 2ετίες σε Ατρόμητο και Κέρκυρα και φέτος ο Αστέρας Τρίπολης.