Σε Πάτρα και Καλαμάτα τα πρώτα γερμανικά τραπεζικά υποκαταστήματα


Με αφορμή την έναρξη από σήμερα του νέου του καλοκαιρινού Main Restaurant, με την ονομασία «ΕΥ ΖΗΝ», το ξενοδοχείο Elite City Resort διοργανώνει από 7 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου «Γαστρονομικές Βραδιές Μεσσηνιακών Γεύσεων», στηρίζοντας τους τοπικούς  παραγωγούς και την τοπική γαστρονομία.
Τέσσερις Έλληνες διακεκριμένοι guest chefs θα παρουσιάσουν μενού ελληνικής δημιουργικής κουζίνας βασισμένα στα μεσσηνιακά προϊόντα, τα οποία θα συνοδεύουν κρασιά τοπικών παραγωγών.
Όσο για το πρόγραμμα, έχει ως εξής:
-7 Ιουλίου, Χριστόφορος Πέσκιας. Γεννημένος στην Κύπρο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Βοστώνη. Η αγάπη του για τη μαγειρική οδήγησε τα βήματά του, καταξιώνοντάς τον μέσα από το εστιατόριο “Dash” στην Κηφισιά. 
-12 Ιουλίου, Γιάννης Λουκάκος. Η πρώτη επαγγελματική επαφή του με το χώρο της εστίασης ήταν κατά τη διάρκεια των σπουδών του, για να ασκεί το αγαπημένο του χόμπι, τη μαγειρική. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria και στο εστιατόριο Park Avenue Cafe στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.  
-21 Ιουλίου, Λευτέρης Λαζάρου. Γεννημένος στον Πειραιά το 1952 από πατέρα καραβομάγειρα, δε σκέφτηκε ποτέ να ακολουθήσει στη ζωή του διαφορετική πορεία. 
-26 Ιουλίου, Αλέξανδρος Παπανδρέου. Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από την Ecole Ferrandi-Paris, απ’ όπου πήρε δίπλωμα chef και διεύθυνσης ξενοδοχείου και εστιατορίου. 
H ολοκλήρωση των Γαστρονομικών Βραδιών στο τέλος της σεζόν θα γίνει με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Ιταλοκερκυραίος σεφ, γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1969 και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα, σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ελβετίας.  
Επιπλέον, κάθε Παρασκευή και Σάββατο το “ΕΥ ΖΗΝ” θα επενδύει μουσικά τις βραδιές μας με ζωντανή μουσική.
Τηλέφωνο για κρατήσεις 27210 22434, τμήμα restaurant.