Σοβαρά τραυματισμένος και ο 18χρονος που παρέσυρε τον άτυχο 65χρονο χθες στα Αρφαρά


Στα προβλήματα που υπάρχουν με τη λειτουργία του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας αναφέρεται σε σχετικό της σχόλιο χθες η Ρούλα Γεωργακοπούλου στα ΝΕΑ και μέσω της στήλης της «Ωτοβλεψίες». 
Γράφει συγκεκριμένα: Για δες καιρό που διάλεξε να ολοκληρωθεί το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Πάνω που το δημόσιο ταμείο είναι μείον και οι δεσμεύσεις του Μνημονίου απαγορεύουν δια ροπάλου τη δημιουργία Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου. 
Χωρίς θεσμικό πλαίσιο και με μηδαμινό προϋπολογισμό για τα δυσθεώρητα λειτουργικά του έξοδα, το κτήριο κινδυνεύει να συναντήσει τη μοίρα των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. 
Έστω κι έτσι, η πόλη δείχνει, πάντως, αποφασισμένη να μην το αφήσει να αραχνιάσει και να καταντήσει χώρος για συναυλιακές ή άλλες αρπαχτές.  
Η Δημοτική Αρχή και το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού υπόσχονται να το ανοίξουν ειδικά για την περίσταση και να φιλοξενήσουν εκεί ορισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ που αρχίζει στις 18 Ιουλίου. 
Και μετά, και μετά; Οι Καλαματιανοί είναι αισιόδοξοι, αφού υπολογίζουν στην αμέριστη τεχνική υποστήριξη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σε μια προγραμματική σύμβαση με το υπουργείο που βρίσκεται στα σκαριά και στο πολυμήχανο του χαρακτήρα τους. Μακάρι!». 
Α.Π.