Ανακοίνωση της Συνέλευσης Αθήνας: Το φεστιβάλ να ακυρωθεί οριστικά…


Τις επιφυλάξεις τους εκφράζουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγο μέλη της Συνέλευσης Αθήνας, σχετικά με την απόφαση ανάκλησης της άδειας στη Χρυσή Αυγή.
Δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιηθεί ούτε σε άλλο χώρο και κάνουν κάλεσμα για την αυριανή αντιφασιστική διαδήλωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Σύμφωνα με δηλώσεις του περφαρειάρχη Πελοποννήσου, Αγγελάκα, το φεστιβάλ που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή στο πάρκο του λιμενικού ταμείου ακυρώνεται, όπως και όλες οι άλλες εκδηλώσεις στο χώρο μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Προφανώς ο περιφαριάρχης δεν έλαβε αυτή την απόφαση επειδή διακατέχεται από κάποια αντιφασιστική ευαισθησία αλλά λόγω των αφόρητων πιέσεων που ασκήθηκαν από το αντιφασιστικό κίνημα.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.

Θα επαγρυπνούμε μέχρι και τη τελευταία στιγμή ώστε το φεστιβάλ να ακυρωθεί οριστικά, διασφαλίζοντας πως αυτό δε πρόκειται να μεταφερθεί σε κάποιο παραπλήσιο – κοντινό χώρο.
Για αυτό, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αντιφασιστικού κινήματος της Καλαμάτας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυριανή πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση.

Η απόφαση του περιφεριάρχη αποτελεί μια πρώτη νίκη. Να είναι μαζική η αυριανή μας παρουσία ώστε να τη διασφαλίσουμε και να τηn οριστικοποιήσουμε.

Όλοι και όλες το Σάββατο 20/7 στην πανελλαδική αντιφασιστική διαδήλωση στην Καλαμάτα.

Αναχώρηση πούλμαν 12:00 από το Μουσείο.

Ούτε στη Καλαμάτα, ούτε και πουθενά
τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά…

Συνέλευση Αθήνας για την αντιφασιστική διαδήλωση στη Καλαμάτα.