Διαμαρτυρία του Δήμου Μεσσήνης στο Φεστιβάλ Αθηνών για τη μη τήρηση της συμφωνία για τη διάθεση εισιτηρίων


Την αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας στο Φεστιβάλ Αθηνών για τη μη τήρηση της συμφωνίας που προέβλεπε τη διάθεση εισιτηρίων, στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας του ανακαινισμένου αρχαίου θεάτρου στην Αρχαία Μεσσήνη, κατά προτεραιότητα στους Μεσσήνιους, γνωστοποίησε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος.
Όπως είπε, παρατηρείται πρόβλημα με την εξυπηρέτηση των εισιτηρίων στην εκδήλωση με την οποία θα «ανοίξει» στις 3 Αυγούστου το αρχαίο θέατρο και πρόσθεσε πως υπάρχει μεγάλο παράπονο από τους κατοίκους της Μεσσηνίας για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αφού τα εισιτήρια που διατέθηκαν εξαντλήθηκαν μέσα σε μισή ώρα. «Δε θέλουμε», συνέχισε, «τα εγκαίνια του αρχαίου θεάτρου να ταυτιστούν με τη δυσαρέσκεια των Μεσσηνίων».
Κατά την άποψή του, η μεγάλη εκδήλωση θα μπορούσε να γίνει στο αρχαίο στάδιο, όπου θα βρίσκεται ήδη το κοινό, το οποίο θα μπορέσει να παρακολουθήσει την τελετή των εγκαινίων μέσα από γιγαντοοθόνες και στο θέατρο να βρίσκονται όσοι έχουν εισιτήρια.
Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα ότι θα τροποποιηθεί το πρόγραμμα και πως η όλη εκδήλωση θα αποτελέσει διαφήμιση για την περιοχή.