Μουσική βραδιά στην πλ. Μαυρομιχάλη


Μετά από πολλά χρόνια, όπως είπαν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της πλ. Μαυρομιχάλη, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά στην πλατεία. Την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της βραδιάς είχε το Ωδείο όπου στεγάζετε εδώ και 10 πλέον χρόνια στην πλατεία. Το Σύγχρονο Μεσσηνιακό Ωδείο λοιπόν παρουσίασε με τους μαθητές και τους καθηγητές του κομμάτια του Χατζιδάκι, του Βαμβακάρη και του ξένου ρεπερτορίου,  για όλες τις ηλικίες με απόλυτη επιτυχία. Η  πλατεία γέμισε από μικρούς και μεγάλους που το καταχάρηκαν.
Ο διευθυντής του Ωδείου σε ερώτησή μας, είπε ότι σκοπός του Ωδείου δεν είναι η προβολή του Ωδείου (αφού αυτό γίνετε με άλλους τρόπους και σε άλλους χώρους), αλλά η δημιουργία ενός επιπλέον χώρου καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην πόλη μας, όπου και η Πλατεία Μαυρομιχάλη μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις κάθε τύπου καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, και κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να το στηρίξουν, αφού όπως είπε και ο ίδιος «τώρα που έγινε η αρχή, θα το συνεχίσουμε όπως μπορούμε».
Οι μνήμες ξύπνησαν λοιπόν για τους παλαιότερους και οι νεότεροι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μπράβο στο Σύγχρονο Μεσσηνιακό Ωδείο.