Ποιοτικές προσθήκες και αρκετά μεσσηνιακά ταλέντα για τη Μαύρη Θύελλα


Πολύωρες συσκέψεις πραγματοποιούν καθημερινά ο Πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Ράλλης, άμεσοι συνεργάτες του στην διοίκηση, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος, ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης και ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Σακελλαρόπουλος, όπου συζητούν για το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Καλαμάτα θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο Μεσσηνίας.
 
Μεταγραφική ενίσχυση
Το κυριότερο θέμα στις συσκέψεις αφορά την μεταγραφική ενίσχυση και εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Όπως είχαν δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γ. Ράλλης, θα παραμείνουν 8-10 ποδοσφαιριστές από το περυσινό ρόστερ ενώ θα γίνου ποιοτικές προσθήκες και θα αποκτηθούν μεσσηνιακά ταλέντα (έχουν γίνει επαφές με ομάδες της Τριφυλίας αλλά και από την Καλαμάτα).
 
29 Ιουλίου η πρεμιέρα
Σχετικά με την προετοιμασία τώρα, οι οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 29 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας (εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο, ενώ θα υπάρξουν επισκέψεις στον Ταΰγετο). Κλείνοντας να αναφέρουν ότι το πρώτο πακέτο μετεγγραφών θα ανακοινωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.