7ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας στις 26, 27 και 28 Ιουλίου


Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας,  από ένα μικρό φεστιβάλ, όπως δειλά δειλά ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, πλέον έχει μετατραπεί σε ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ, με διεθνή χαρακτήρα και χιλιάδες επισκέπτες.
Ωστόσο, δεν έχει χάσει ή αλλάξει τη φιλοσοφία του. Πρωτίστως δεν είναι ένα εμπορικό φεστιβάλ. Έχει παραμείνει μια διοργάνωση ενεργών πολιτών και φορέων της πόλης. Πρόκειται για μια εθελοντική δομή που αποδεικνύει ότι, όταν οι άνθρωποι θέλουν, μπορούν να δημιουργήσουν κάτι ανοικτό, μακριά από πολιτικά, προσωπικά ή οικονομικά συμφέροντα. Έτσι όλοι μαζί, εθελοντικά, συνδιαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό για την πόλη και μπορούν να προσφέρουν ένα μεγάλο φεστιβάλ, με ελεύθερη είσοδο και πάνω από 10 παράλληλες δραστηριότητες για τρεις ημέρες κάθε καλοκαίρι. Για φέτος είναι προγραμματισμένο να γίνει
στις 26, 27 και 28 Ιουλίου.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Με αυτό το υπόβαθρο είναι τιμή μας να απευθύνουμε αυτή την ανοικτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, μουσικούς, ηθοποιούς, αθλητές, συλλόγους, θεατρικές ομάδες, μουσικά συγκροτήματα και γενικά σε όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέρος της δράσης και να προσθέσει το δικό του κομμάτι στο 7ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις δραστηριότητες ή να βοηθήσει στην οργάνωση του Φεστιβάλ, θα πρέπει να στείλει email στο info@ngokane.org».