ATM της Τράπεζας Πειραιώς στο …χασάπικο


Μετά το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Κοπανάκι, το μηχάνημα ΑΤΜ, παρέμεινε στον ίδιο χώρο για μερικούς μήνες ακόμα. Κάποια στιγμή όμως καταργήθηκε -δεν μεταφέρθηκε κάπου αλλού στο Κοπανάκι- με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, να αναγκάζονταν να μετακινούνται, ακόμα και για μικροαναλήψεις, στο Δώριο ή την Κυπαρισσία.  Η ταλαιπωρία, ειδικά για τις μεγάλες ηλικίες ήταν αρκετή και λόγω των αποστάσεων, αλλά και για την καθυστέρηση από τον φόρτο εργασίας των άλλων καταστημάτων. 
Σε αίτημα προς την Τράπεζα Πειραιώς για την λειτουργία του ΑΤΜ,  στο χώρο που προυπήρχε ή κάπου αλλού, η απάντηση ήταν αρνητική, γιατί θεωρήθηκε η λειτουργία του ασύμφορη. (Λόγω υψηλών ενοικίων και μικρής συναλλαγματικής κίνησης).
Μετά από αυτό, επανήλθαμε με νέο αίτημα στα κεντρικά της Τραπέζης και αφενός με την στήριξη στελέχους του Πρωθυπουργικού γραφείου  και αφ’ ετέρου με προτάσεις  από μέρους μας, για χώρους με χαμηλό ενοίκιο ή και δωρεάν στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα, πήραμε άμεσα την έγκριση  για τοποθέτηση νέου ΑΤΜ στον τόπο μας. Μετά από αυτό μπορούμε να εξυπηρετούμεθα και εμείς και οι επισκέπτες του Δήμου μας -ειδικά κάθε Κυριακή στο Παζάρι μας- καθ’ όλο το 24ωρο. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν σ΄αυτή μας την προσπάθεια.
Ομάδα Δημοτών.

kopanakinews.wordpress.com