Καταγγελίες για τη διοργάνωση του πανηγυριού στη Μεσσήνη


Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν προχθές τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, όταν κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε στο πανηγύρι, δέχθηκαν καταγγελίες από γυναίκα που ενδιαφερόταν για την εκμίσθωση θέσης, πως υπήρχαν αντιδήμαρχοι ή και άλλοι αιρετοί οι οποίοι χρηματίζονται, χωρίς όμως να μπορέσει, παρά τις όποιες πιέσεις που της ασκήθηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους, να τεκμηριώσει τις καταγγελίες της.
Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό αυτό που μας μετέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Δημ. Γαλιάτσος: «Δεν ανέχομαι να με αποκαλούν λαμόγιο, να έρθει ο εισαγγελέας και να ερευνήσει τι γινόταν και να έχει όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του».
Η γυναίκα άφηνε υπονοούμενα και για το παρελθόν και για το λόγο αυτό ήταν σχεδόν κοινή η πρόταση που κατατέθηκε, να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ευθύνες ή όχι κι αν ναι, σε ποιον αναλογούν.
Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, η γυναίκα επέρριπτε ευθύνες σε δύο αντιδημάρχους, υποστηρίζοντας πως της είχαν υποσχεθεί από πέρσι πράγματα που δεν τηρήθηκαν, χωρίς να προκύψει όμως για αυτούς πως έχουν χρηματιστεί. Μετά από πολλές πιέσεις ανέφερε ότι έχει χρηματιστεί κάποιος άλλος άνθρωπος, ο οποίος όμως ουδεμία σχέση έχει με το Δήμο Μεσσήνης.
Χ.Χ.