Μεσσηνιακός: «Άγνωστος ο αντίπαλος… Θα ψάξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»

Μεσσηνιακός: «Άγνωστος ο αντίπαλος… Θα ψάξουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΓΑΒΡΑΣ, ΚΟΥΡΕΑΣ, ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
Το ταξίδι ξεκινά σήμερα το απόγευμα από το Μεσολόγγι για την ομάδα του Μεσσηνιακού, που ρίχνεται στη μάχη της Γ΄ Εθνικής κόντρα σ’ ένα σωματείο με αρκετά ισχυρό όνομα, όχι όμως το ίδιο ισχυρό ως έμψυχο δυναμικό. Το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν οι «πράσινοι», που θα επιδιώξουν, παίζοντας συγκροτημένα και σφιχτά στην άμυνα, να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τους τρεις βαθμούς της νίκης… «Δεν γνωρίζουμε ιδιαίτερα πράγματα για το Μεσολόγγι και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι παίζουμε στην έδρα τους, δημιουργεί δυσκολίες. Εν τούτοις υπάρχει αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας για διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος», τόνισε στο «Θάρρος» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αιτωλοακαρνανία, χθες το μεσημέρι, ο  επικεφαλής του τεχνικού τιμ των «πρασίνων» Δημήτρης Τσάκωνας.
Ο κ. Τσάκωνας με τους συνεργάτες του προετοίμασαν την ομάδα για το σημερινό ματς, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Ο Τσουκάλης κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και ο Γαβράς, που είναι ανέτοιμος, με τον Κουρέα που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, καθώς επίσης και τους Κόκκαλη, Σταματελόπουλο, Πετρόγιαννη, που αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής.
Πιθανό σχήμα για να ξεκινήσει στην 11άδα δείχνει αυτό με τους Κυριακόπουλο, Κουρεντζή, Νινιό, Μπαστακό, Αργυρόπουλο, Μπεγέτη, Δασκαλάκη, Χελά, Τσουλάκο και Βιτάλι.
 

Τα νέα του… Μεσολογγίου
Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και περιελάμβανε στημένες φάσεις και χαλάρωμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ΑΕ Μεσολογγίου. Το συγκρότημα του κ. Ξανθόπουλου, που θα ντεμπουτάρει στον πάγκο των κανονιέρηδων,  πάτησε την Παρασκευή για πρώτη φορά τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του σταδίου,  από την αρχή της προετοιμασίας.
Για τη σημερινή αναμέτρηση το τεχνικό τιμ της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει, στον ανέτοιμο Τζιμάνη που ενσωματώθηκε στην ομάδα πριν λίγες μέρες, και τον τραυματία Ζέρβα που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο Αγρινιώτης τεχνικός έχει κατασταλάξει κατά ένα μεγάλο μέρος, στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς, ενώ θεωρεί ότι είναι μειονέκτημα για την ομάδα του η μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με την Αχαϊκή την περασμένη Κυριακή.
 
******************* 
Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Διαιτητές και βοηθοί από Πελοπόννησο, Αττική, Αιτωλοακαρνανία ακόμη και από το Σύνδεσμο Ηπείρου θα κληθούν να μοιράσουν το καρπούζι των σημερινών αναμετρήσεων της πρεμιέρας στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όπου μετέχουν Καλαμάτα και Μεσσηνιακός. Πιο συγκεκριμένα…
Κόρινθος – Άρης Αιτωλικού: Δημητρόπουλος, Φαρμάκης, Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής)
Καλαμάτα – ΠΑΟ Βάρδας: Γιαννόπουλος, Γκριτζέπης Κ., Δημογέροντας (Αρκαδίας)
Παναργειακός – ΠΦΟ Πανόπουλου: Γκριτζέπης Γ., Χαραλαμπόπουλος, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
ΑΕ Ερμιονίδας – Εθνικός Σαγέικων: Αστέρας, Μπουρτζοβίτης, Μπούμπας (Κορινθίας)
Αχαϊκή – Ατρόμητος Λάππα: Παναγιωτόπουλος, Πυλαρινός, Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Πανναυπλιακός: Τάσης, Μωυσιάδης, Κόλλιας (Ηπείρου)
Δόξα Νέας Μανωλάδας – Παναρκαδικός: Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσαλίκογλου (Μεσσηνίας)
ΑΕ Μεσολογγίου – Μεσσηνιακός: Τζουανόπουλος, Τσιρίνης, Οικονόμου (Αχαΐας).