Παίζουμε στοίχημα με το Θάρρος

Παίζουμε στοίχημα με το Θάρρος

328 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΤΟΟΥΚ OVER 1,50
Η Άρσεναλ έρχεται από εμφάνιση και νίκη ψυχολογίας απέναντι στη Μαρσέιγ. Θα παίξει την μπάλα που ξέρει απέναντι στη Στόουκ. Περιμένουμε γρήγορο τέμπο και πολλά γκολ. Εγώ προσωπικά θα επιλέξω το over 3,5 goal με απόδοση 2,40.
 
338 ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ G/G 1,55
Δε ρισκάρουμε σε σημείο. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε καλό φεγγάρι… Μέση λύση το να σκοράρουν και οι δύο. Μην ξεχνάμε, είναι το μεγάλο ντέρμπι μίσους της πρωτεύουσας.
Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της Λάτσιο στα 5 τελευταία ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τελευταία νίκη της Ρόμα στις 13 Μαρτίου 2011 (2-0). Επιλέγουμε το G/G στο 1,55.
 
352 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2      3,00
Το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες σοβαρές και αποτελεσματικές. Σε καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν πάντα να παίρνουν βαθμούς, πιάνοντας ταυτόχρονα καλή απόδοση! Εξίσου καλή και μεγάλη είναι η απόδοση του διπλού 3,00.
 
400 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ     OVER    1,65
Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Βαλένθια, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πείθουν ανασταλτικά, ενώ έχουν εύκολο το γκολ. Εμείς επιλέγουμε το over του 1,65 και με ρίσκο το 4-6 goal με απόδοση 2,80.
 
OVER ΣE…
ΚΑΡΝΤΙΦ – ΤΟΤΕΝΑΜ
ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΝΤΑΛΑΣ
 
RASTER!!!!!!!!!!!!!!!! 
Το φετινό ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι διαφορετικό από αυτά των προηγούμενων ετών. Το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έχουν άλλους προπονητές, σημαίνει ότι είναι και πιο δύσκολο να… ψυχολογήσεις το ματς.
Η λογική λέει ότι οι δύο ομάδες θα είναι αρκετά μαζεμένες, όπως δηλαδή ήταν η Γιουνάιτεντ στα δύο πρώτα της ντέρμπι με Λίβερπουλ και Τσέλσι.
Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ δύσκολο να μείνει το ματς στο «0-1 γκολ» και επιλέγω το σύνολο τερμάτων «2-3 γκολ».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
ΠΗΓΗ: KING BET