Μαζικό κόψιμο ρεύματος σε οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν καταγγέλλει το Συνδικάτο Υπαλλήλων του Ιδιωτικού Τομέα

Μαζικό κόψιμο ρεύματος σε οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν καταγγέλλει το Συνδικάτο Υπαλλήλων του Ιδιωτικού Τομέα

Καταγγελία εξέδωσε Συνδικάτο Υπάλληλων  στον Ιδιωτικό Τομέα κατά της διοίκησης της ΔΕΗ για εντολές που δίνει κατά οικογενειών που δεν πληρώνουν το ρεύμα. Ακολουθεί η καταγγελία
Το  Συνδικάτο Υπάλληλων  στον Ιδιωτικό Τομέα  καταγγέλλει Την διοίκηση της ΔΕΗ στην  Καλαμάτα που τις τελευταίες  μέρες δίνει εντολή και προχωρεί σε μαζικό κόψιμο  ρεύματος από οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν  τους υπέρογκους λογαριασμούς.  Είναι ενδεικτικές δυο περιπτώσεις  στην  πρώτη  μητέρα μακροχρόνια άνεργη με 3 παιδιά  που τις  έκοψαν το ρεύμα για 700 ευρώ και στην  δεύτερη καρκινοπαθείς άνεργη  αντίστοιχα για 700  ευρώ μάλιστα η άνεργη  είχε πληρώσει πριν 2μερες σε μηχάνημα ΑΤΜ   ένα ποσό. Και στις 2 περιπτώσεις το συνδικάτο  άμεσα προχώρησε  σε επανασύνδεση  του ρεύματος .
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι όσο περνά από το χέρι μας. Δεν θα επιτρέψουμε να  κόβεται το ρεύμα  από λαϊκές εργατικές οικογένειες  θα οργανώσουμε την αλληλεγγύη  μας  και θα κάνουμε πράξη το σύνθημα ένας για όλους και όλοι για έναν  καλούμε τον κόσμο να οργανωθεί στις λαϊκές επιτροπές  στο ΠΑΜΕ και στο Σωματείο.
Άμεσα προχωράμε σε παράσταση διαμαρτυρίας  την Τέταρτη 9/10 και ώρα 11 το πρωί στα γραφεία της  ΔΕΗ  και καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει.