Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Μεσσήνης με επιχειρηματίες –επαγγελματίες για την προβολή τους

Συνάντηση εργασίας του δημάρχου Μεσσήνης με επιχειρηματίες –επαγγελματίες για την προβολή τους

Μια σημαντική συνάντηση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τους επαγγελματίες- επιχειρηματίες της περιοχής, η οποία στοχεύει στην παρουσίαση δράσεων-προτάσεων για την τουριστική προώθηση του Δήμου Μεσσήνης και την προβολή των επαγγελματιών.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Μεσσήνης με πρόσκλησή του καλεί τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, μεταποιητικών επιχειρήσεων, εμπορικών καταστημάτων και τον Εμπορικό Σύλλογο Δ. Μεσσήνης σε μια συνάντηση εργασίας όπου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
-Προβολή του Δήμου Μεσσήνης και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν μέσω της νέας ιστοσελίδας του Δήμου: Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μεσσήνης συγκεντρώνει σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα για το δημότη, για την ανάδειξη των τουριστικών αξιοθέατων και μνημείων του Δ. Μεσσήνης, αλλά και για την προβολή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μέσα από ένα αναλυτικό επαγγελματικό οδηγό.
-Δράσεις –προτάσεις τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου: Συμμετοχή του Δήμου Μεσσήνης στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σύστημα Δεικτών για τον Τουρισμό» και παρουσίαση όλων των σχεδιαζόμενων δράσεων προώθησης του τουριστικού «προϊόντος».
-Προοπτική συνεργασίας όλων των επαγγελματιών των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συζήτηση με τους επαγγελματίες –ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη δυνατότητα έκφρασής τους μέσω συλλογικού οργάνου.
-Δράσεις ανάδειξης και προώθησης τοπικών προϊόντων.