Μπαράζ συλλήψεων χθες το βράδυ στην Καλαμάτα για ναρκωτικά και κλοπές


Μπαράζ συλλήψεων είχαμε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα , αναλυτικά: 

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας από 18 έως 20 ετών, καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, γιατί κατείχαν -4- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.


Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, τρεις  ημεδαποί, δύο 23χρονοι και ένας 20χρονος, γιατί κατείχαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του ενός 23χρονου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 28.11.2013 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μπήκαν σε δύο καταστήματα και αφαίρεσαν συνολικά χρήματα και τρόφιμα.