Το Καλαματιανό καρναβάλι έχει ήδη ξεκινήσει, όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Καλαματιανό καρναβάλι έχει ήδη ξεκινήσει, όσα πρέπει να γνωρίζετε

Σημαντικές πληροφορίες από την καρναβαλική επιτροπή για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο φετινό καρναβάλι.
 
 Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα καρναβαλικά πληρώματα, όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής ή δημιουργίας, καθήκοντα και υποχρεώσεις των καρναβαλιστών.
 Κάθε πλήρωμα πρέπει να αποτελείται από 20 τουλάχιστον καρναβαλιστές (δεν υπάρχει όριο για το maximum συμμετεχόντων). 
 Κάθε πλήρωμα πρέπει να έχει συγκεκριμένο θέμα αμφίεσης (παρουσίας) και το οποίο πρέπει απαραίτητα να έχει την έγκριση της ΚΑΡ.ΕΠΙ. 
 Ενδυματολογικά η στολή του πληρώματος μπορεί να διαφοροποιείται μόνο μεταξύ ανδρών και γυναικών (οποιαδήποτε αλλά τυχόν εξαρτήματα, gadgets κλπ πρέπει να είναι ομοειδή). 
 Ο αριθμός των μελών του πληρώματος που θα συμμετέχουν στον κρυμμένο θησαυρό, τροποποιείται ανάλογα με το quiz ( καθορίζεται από την ΚΑΡ.ΕΠΙ)
 
 Η δημιουργία και συμμέτοχη καρναβαλικού πληρώματος γίνεται ως εξής: 
Με αίτηση προς την καρναβαλική επιτροπή (θα υπάρχει ειδική φόρμα), στην οποία αναφέρονται :
 Ονομασία group-θεματολογία, σχέδιο η φωτογραφία στολής, όνομα αρχηγού και δυο υπαρχηγών,
 Χώρος συνάθροισης (το στέκι που θα βρίσκονται)
 Τρόποι επικοινωνίας (τηλέφωνο, email, fb)
 Αριθμός περσινού Group εφόσον υπάρχει.
 Τέλος θεωρείτε απαραίτητο να μας αποστείλετε το συντομότερο δυνατό και φωτογραφία σε ηλεκτρονική μορφή της στολής σε ένα από τα e-mail του Συλλόγου.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής που ορίζεται η Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.
 
 
 Η επιλογή θέματος του κάθε group είναι ελεύθερη. Κάλο θα είναι να αποφευχθούν ακρότητες όσον αφορά θέματα τα οποία μπορεί να προσβάλουν.
 
 Η σύσταση της ΚΑΡ.ΕΠΙ, περιλαμβάνει ειδικό «τομέα πληρωμάτων». Εκεί οι καρναβαλιστές μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις και τυχόν απορίες τους. Για το λόγο αυτό έχει δημιουργηθεί ειδικός χώρος για την πλήρη γραμματειακή υποστήριξη της διοργάνωσης του καρναβαλιού.
 
 Τα πληρώματα θα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις δραστηριότητες (παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, εκδηλώσεις, δραστηριότητες, μεγάλη παρέλαση κλπ):
 
1) Από το επίσημο site του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2014 στο www.kalamatianokarnavali.gr .
2) Από την επίσημη ομάδα στο Facebook Φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού.
3) Από το forum του Καλαματιανού Καρναβαλιού στο forum.kalamatianokarnavali.gr (διευκρινίζετε ότι ένας αρχηγός ή υπαρχηγός είναι υπεύθυνος για να ενημερώνετε από το forum ή το site του Καλαματιανού Καρναβαλιού για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα παιχνίδια του κρυμμένου θησαυρού και τις ανακοινώσεις σχετικά με τα πληρώματα.)
 
 Εάν κάποιοι φίλοι καρναβαλιστές δεν συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό μελών για τη δημιουργία πληρώματος, μπορούν να συνεργαστούν με άλλους καρναβαλιστές και να συνδιοργανώσουν το group και τη θεματολογία του. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε κάθε δυνατή βοήθεια από τον υπεύθυνο του τομέα πληρωμάτων της ΚΑΡ.ΕΠΙ.
 
 Η συμμέτοχη στα παιχνίδια του κρυμμένου θησαυρού γίνεται μόνο με ομοιόμορφη καρναβαλική αμφίεση.
  
 Η συμπεριφορά των καρναβαλιστών κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων, πρέπει να συνάδει με το μοναδικό ύφος του καλαματιανού καρναβαλιού.
 
 Η ΚΑΡ.ΕΠΙ Έχει το δικαίωμα να τροποποιεί εκείνες τις ενέργειες, δραστηριότητες και εκδηλώσεις όταν κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το καλαματιανό καρναβάλι που εν τελεί πάμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί.
 
 Όλοι οι καρναβαλιστές πρέπει να τηρούν απαραίτητα όλους τους ορούς συμμετοχής και διεξαγωγής του καρναβαλιού και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της ΚΑΡ.ΕΠΙ.
 
 Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα Group διεκδικούν τον ίδιο αριθμό, o αριθμός θα παραχωρείτε δικαιωματικά στον Αρχηγό του περσινού Group ή με κλήρωση σε περίπτωση που τον αιτούνται 2 υπαρχηγοί Group.

Η ΚΑΡ.ΕΠΙ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει ή προσθέσει άρθρα στον καρναβαλικό κανονισμό αν κριθεί αυτό απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή του Καλαματιανού Καρναβαλιού.